Børne- og Ungeambulatoriet søger en diætist 24 timer ugentligt, som har lyst til at arbejde med sit fag i børnehøjde

Slagelse

Brænder du for at arbejde med børn, unge og familier, så har vi stillingen til dig.


Dine arbejdsområder vil primært være indenfor vejledning i diabeteskost, ernæringsoptimering, terapi- og ernæringsplaner til børn med diverse sonder, trivsels- og vægtkontroller incl. overvægtige børn og unge, fødevareallergier mv. Derudover vil dit arbejde bestå i, at gå tilsyn på de indlagte børn på vores sengeafdeling.

Som diætist i Børne- og Ungeambulatoriet vil du være en del af diabetesteamet. Vores diabetesteam består desuden af sygeplejersker, læge, socialrådgiver og sekretær. Vi behandler børn og unge i alderen 0-18 år med diabetes type 1 og 2. Vi er langt i brugen af diabetesteknologi og anvender udover sensorer og insulinpumper også insulinpenne i behandlingen. Vi har et tæt samarbejde i teamet omkring den enkelte families behov og trivsel. Du vil indgå i undervisningsteamet til den indlagte nye diabetiker samt i gruppekonsultationer i ambulatoriet. Vi indgår i diverse udviklingstiltag sammen med Steno Diabetes Center.

Dit arbejde består af selvstændige konsultationer med vejledning samt opfølgning på behandlingsplaner. Derudover vil du fungere som sparrings- og samarbejdspartner til sygeplejersker og læger i deres specialeambulatorier.

Vi indgår alle i et tæt samarbejde med familierne - og på tværs af specialerne, og vægter pædagogik og kommunikation i børnehøjde meget højt.

Vi er en glad Afdeling med fokus på et godt fagligt og socialt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde, og i at skabe et fagligt udviklende arbejdsmiljø. Vi holder frokostmøder med intern undervisning og forventer at du også vil undervise og opdatere personalet i relevante områder indenfor ernæring. Selvom du er eneste diætist i Afdelingen får du mange gode og engagerede kollegaer, og indgår i et fagligt fællesskab, hvor der tillige er mulighed for et tæt samarbejde med Regionens øvrige børnediætister.

Vi søger en diætist der:

  • Har autorisation som klinisk diætist, gerne med børneerfaring.
  • Har erfaring eller lyst til at arbejde indenfor de nævnte arbejdsområder.
  • Kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner.
  • Har gode kommunikationsevner og mestrer familiesamarbejdet.
  • Er engageret og imødekommende og kan arbejde sammen med forældrene omkring behandlingen af deres barn.
  • Kan håndtere gruppeundervisning.
  • Er initiativrig med lyst til udvikling og besidder et godt overblik.

Herudover skal du være IT-kyndig og frisk på virtuelle konsultationer. Vi arbejder i Sundhedsplatformen (SP), og oplæring vil finde sted.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 26. juni 2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 07.06.2024
  • Diætist
  • Slagelse
  • Mandag den 24. juni 2024