Elektrikerlærling

Elev - Frederikssund

Kunne du tænke dig en lærerig hverdag som elektriker lærling, og har du lyst til at arbejde med automationopgaver indenfor industrien? Så er du måske vores nye lærling!

Virksomheden


[xxxxx] er en global virksomhed, hvor 1200 ansatte – heraf 300 i Danmark – skaber en årlig omsætning på ca. 2. mia. DKK gennem salg af egne mærkevarer til mere end 80 markeder. Virksomheden producerer og markedsfører drikkekoncentrater, læskedrikke og frys-selv is med internationalt anerkendte varemærker som SUNQUICK, SUNTOP, SUNJOY og SUN LOLLY.

Salget sker via et omfattende globalt og lokalt netværk af partnere, distributører og joint ventures. Produktionen foregår hovedsageligt i Danmark, Mellemøsten, Kina og Malaysia, samt hos lokale licenstappere.

Jobprofil


Vi tilbyder et alsidigt uddannelsesforløb med udfordrende og lærerige opgaver inden for el og automation. Du vil få et tæt samarbejde, naturlig sparring og støtte i hverdagen fra en erfaren kollega.

Du får mulighed for at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskellige opgaver samt få egne ansvarsområder.

Vi forventer at du:


  • Har interesse, evner og flair for teknik
  • Har viljen til at lære og til at tage udfordringen op
  • Har bestået grundforløbet på teknisk skole

Tiltrædelse: Efter aftale



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Frederikssund