Technology Manager til Cloud Solutions

Aalborg

Har du erfaring med it-udvikling og ledelse? Motiveres du af at være en ledende og drivende kraft i en udviklings- og drifts organisation, hvor du får et stort ansvar og mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer? Du har nu mulighed for at blive Technology Manager i Cloud Solutions i Nykredits Infrastruktur og IT-drifts område, hvor du i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere skal udvikle området.

Dit kommende job
Området Cloud Solutions har et bredt ansvarsområdet fokuseret omkring Microsoft Office 365 produkterne og Microsoft Azure herunder IAM, end-point protection og mobile device management. Endvidere har området ansvaret for Microsoft on-premise produkter, SaaS løsninger mv. Du bliver en del af et lederteam bestående af fem ledere og det område, du bliver ansvarlig for består p.t. af 11 medarbejdere.

Du skal lede medarbejdere, processer og teknologi
Som Technology Manager i Cloud Solutions bliver du ansvarlig for at bidrage til Nykredits kundefokus samt levere på forretningens strategi. Du får også ansvar for vedligeholdelse og drift af alle områdets systemer, data og platforme med teknisk ejerskab, incident- og problemhåndtering, system- og datalivscyklusstyring, m.m. Generelt skal du som Technology Manager:

  • Udvikle og fremme en kultur af tværfagligt samarbejde og koordination.
  • Sikre at dine teams og ledere har nødvendigt budget, ressourcer og støtte.
  • Sikre kvalitet og overholdelse af fælles standarder og compliance-krav.
  • Sikre klare roller, ansvarsområder og processer på tværs af værdikæden.
  • Sikre at udviklingen lever op til arkitektoniske principper og retningslinjer.
  • Sikre et godt samarbejde med vores leverandører, eks. vores datacenter og driftsleverandør JN Data.
  • Sikre et tæt samarbejde med Engineering ift. DevOps og udmøntning af Nykredit Cloud strategi.

Af hensyn til virksomhedens samarbejde internt og eksternt er det vigtigt, at du taler og skriver flydende dansk og engelsk på et forretningsmæssigt og IT-teknisk højt niveau.

Stillingen er placeret i Aalborg, men der må påregnes lidt rejseaktivitet til Warszawa og København, da teams er placeret på flere lokationer.

Din personlige profil
Vi forventer, at du er en dygtig leder, der kan samle og motivere hele området på tværs af forretningen og DCI. Du formår at skabe et sammenhængende IT-landskab og reducere teknisk gæld på tværs af koncernen i samarbejde med arkitekter og ledere for andre områder. Du sikrer gennemsigtighed i beslutninger, fremskridt og resultater. Du har gode kommunikative evner og er udadvendt og empatisk, og forstår værdien i at samarbejde med dine kolleger.

Din nye arbejdsplads
Du bliver ansat i Digital, Change & IT – Nykredits digitale maskinrum – hvor vi er godt 550 kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens bank på tværs af Aalborg, København og Warszawa. Nykredit er en virksomhed der baserer sig på holdånd og solide samarbejdsrelationer. Arbejdet sker sammen med forretningen for at sikre, at vi udvikler den rigtige løsning - også når omverdenen er dynamisk.

Nykredit tilbyder dig gode forhold og lægger stor vægt på din trivsel og udvikling, og du får derfor gode muligheder for personlig udvikling, sparring og læring.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør, Søren Rex Jensen på tlf. 44 55 50 88. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Aalborg
  • Fredag den 31. maj 2024