Studentermedhjælper til Erhvervscenter Odense

Studiejob - Odense

Vil du kickstarte din karriere, og interesserer du dig for den finansielle verden? Er du interesseret i et spændende og udviklende studiejob, hvor du skal hjælpe vores erhvervsrådgivere i en aktiv og til tider travl hverdag? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Spændende og ansvarsfuldt studiejob i den finansielle sektor
Du bliver en del af erhvervsteamet i Center Odense, og samtidig bliver du en del af vores studenterteam, som består af syv studentermedhjælpere fordelt på vores erhvervscentre i Odense og Kolding. Vi tilbyder dig et udviklende job i et dynamisk og uformelt miljø, hvor du hurtigt får ansvar for egne opgaver og gode muligheder for at præge din egen arbejdsdag. Som studentermedhjælper får du et tæt samarbejde med dine kolleger og et godt indblik i erhvervsområdet

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • at arbejde med indtastning og analyse af regnskaber fra vores erhvervskunder
  • oprettelse og onboarding af nye kunder
  • ajourføring af eksisterende kunder
  • at være i dialog med kunder for at indhente vigtige oplysninger
  • at overdrage sager til vores produktionsenhed.

Udviklingsmulighederne er mange: Jo mere ansvar du viser, at du kan påtage dig, jo mere ansvar vil du få.

Du har en god forståelse for regnskab og tal
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for regnskab, økonomistyring eller finansiering, og at du har mindst to år tilbage. Du har interesse for den finansielle verden og interesse i at udvide dit kendskab. Du har flair og interesse for tal og ved, hvordan et regnskab læses.

Struktureret med sans for detaljen
Som person er du ansvarlig, åben og serviceminded. Du arbejder struktureret, detaljeorienteret og systematisk. Du trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med til tider komplekse problemstillinger. Du har gode samarbejdsevner samt vilje og lyst til at gøre en forskel. Herudover ser vi gerne, at du har en god analytisk og logisk sans.

Din nye arbejdsplads
Erhvervscenter Odense består af syv erhvervsrådgivere og vores studentermedhjælpere. Som en del af regionens studenterteam, kommer du til at udføre opgaver for erhvervsrådgiverne fra eget center, men også fra andre centre i regionen. Opgaverne vil afveksle i type og omfang, og i takt med stigende erfaring, vil du få ansvar for flere typer af opgaver.

Arbejdstiden er på 10-15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamens- og projektperioder.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte erhvervsspecialist, Janne Thrane Laustsen på tlf. 23 23 09 17 eller erhvervskundechef, Michael Habæk Mortensen på tlf. 20 37 55 23.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Odense
  • Lørdag den 01. juni 2024