Coor søger en studentermedhjælper som kan støtte forebyggende bygningsvedligehold

Studiejob - Herlev

Coor søger en dygtig og engageret studentermedhjælper til vores projektafdeling. Som studentermedhjælper kommer du til at hjælpe med bygningsvedligehold, udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og indhentning af tilbud byggestyring hertil. Du vil arbejde tæt sammen med vores kunder, underleverandører og selvfølgelig interne teams for at sikre, at projekterne leveres til tiden og inden for budgettet. I Coor er det dig, der gør forskellen.

Stillingen som studentermedhjælper

Du kommer til at arbejde på vores store kontrakt med Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden (PKA), og derfor vil du arbejde ud fra både Polititorvet 14 og på Coors hovedkontor Hørkær 12A, 2730 Herlev. Stillingen er på 10-20 timer ugentligt, og vi er fleksible i eksamensperioder.

Du bliver en del af et team af fagligt dygtige kolleger, på 15 personer som står klar til at tage godt imod dig. Vi er et ungt team med forskellige baggrunde som konstruktører, ingeniører, maskinmestre. Herunder 3 senior projektledere, ca. 10 projektledere og 2 studentermedhjælpere.

Det er en forudsætning for ansættelse at du kan PET godkendes, hvilket bl.a. betyder at du skal have boet mindst 7 år i Danmark og have en ren straffeattest.

Start den: Hurtigst muligt.

Dit arbejde er delt op i 3 områder:

vedligeholdelsesopgaver: malerarbejde, reparation af gulve, udskiftning af beskadigede bygningsdele mm. via underleverandører i overensstemmelse med vedligeholdelsesplaner

vedligeholdelsesplanlægning: identificere behov for vedligeholdelse, planlægge og kordinere arbejde og kontrollere at alle opgaver udføres effektivt og rettidigt, indhentning af tilbud og kontrakering med underleverandører.

Dokumentation/raportering: sikre korrekt dokumentation af udført arbejde, herunder rapportering af fundne problemer, udførte reparationer og forbrugte ressourcer. Bidrage til udarbejdelse af nødvendige dokumentation.

Kvalifikationer:

  • du er igang med en relevant uddannelse som fx: bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lign.
  • det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med lignende arbejde
  • det er en fordel, men ikke et krav at du har grundlæggende kendskab til indvendig bygningsvedligeholdelsesprincipper og -metoder
  • gode kommunikations- og samarbejdsevner, både med kunder, leverandører og med kollegaer
  • evne til at følge instruktioner nøjagtigt og effektivt
  • er vant til at arbejde i MS Office og har gode evner i Excel

Vi tilbyder:

  • spændende projekter i et dynamisk miljø.
  • mulighed for faglig udvikling og kompetenceudvikling
  • en attraktiv lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer og ansvaret i din stilling
  • en flad organisationsstruktur og frihed under ansvar
  • en attraktiv personaleforening med god til bud til ansatte og en feriefond med boliger i Danmark og Spanien

Du bliver en del af en kultur, hvor vores forskelligheder driver og udvikler os. Vi ved, at magien sker i mødet mellem forskellige baggrunde, færdigheder og personligheder. Vi er over 4.000 medarbejdere i Danmark, og sammen kan vi opnå meget. Så kom og gør os endnu bedre, baseret på hvem du er.

Hvordan søger jeg jobbet?

Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. Vi opfordrer til, at undlade foto på dit CV/din ansøgning, da vi foretrækker en så upartisk rekrutteringsproces som muligt.

Nysgerrig på at vide mere?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev
  • Fredag den 14. juni 2024