Gravermedhjælper på fuldtid

Holsted

Gravermedhjælper på fuld tid til Holsted og Åstrup Kirkegårde

En stilling som gravermedhjælper ved kirker og kirkegårdene i Holsted og Åstrup Kirkegård, Åstrup sogn er ledig til besættelse 1.8.2024.

Stillingen er på 37 timer pr. uge fordelt med 24 timer til Holsted kirkegård og 13 timer til Åstrup Kirkegård. Aflønningen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde. Der kan påregnes 9 ugers vinterhjemsendelse i Holsted og 13 uger i Åstrup.

Vi kan tilbyde at du som gravermedhjælper sammen med vores gravere arbejder i teams begge steder med at vedligeholde kirkegårdene i Holsted og i Åstrup. Opgaverne vil variere afhængigt af årstiden med pasning og pleje af kirkegården, hæk- og plæneklipning, grandækning, pasning af udenomsarealer ved Præstegården og Sognegården, rengøring af kirken.

Der kan forekomme få kirketjenester i løbet af året i Åstrup, men det er ikke noget krav.

Vi forventer, at du:

  • Har kendskab til og gerne erfaring indenfor det grønne område
  • Er positiv og har respekt for det kirkelige arbejde
  • Kan arbejde selvstændigt i eget ansvarsområde og i øvrigt
  • Har en venlig og respektfuld tilgang til kirkens og kirkegårdens brugere
  • Er fleksibel og indstillet på at indgå i et konstruktivt samarbejde
  • Har et godt humør og en positiv indstilling til arbejdet

Gartnerisk uddannelse er ikke et krav, men det er vigtigt, at du er praktisk anlagt og kan lide at arbejde udendørs.

Hvis du har lyst og mod på at indgå i samarbejdet med henblik på renhold og udvikling af kirkegårdene, og hvor der må påregnes arbejde nogle få aftener, weekender og helligdage, imødeser vi med glæde din ansøgning.

Ansættelse sker ved Holsted-Sct. Peders sognes menighedsråd beliggende Vestergade 15, 6670 Holsted og Åstrup Menighedsråd beliggende Borgergade 103.

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Den årlige løn i nutidskroner udgør for gravermedhjælpere i øvrige land uden gartnerisk uddannelse kr. Den årlige løn i nutidskroner udgør for gravermedhjælpere i øvrige land uden gartnerisk uddannelse kr. 283.607,00 (trin 1) kr. 291.526,00 (trin 2) med gartnerisk uddannelse kr. 325.618,00 (trin 1) kr. 335.368,00 (trin 2). Der sker aflønning på timeløn.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktpersonen i Holsted Jørgen Bruun på telefonnummer 21638639/mail [email protected] og kontaktpersonen i Åstrup Hans Peter Fyhn på telefonnummer 22222542/mail til [email protected] .

Ansøgningen med relevante bilag sendes til att; Jørgen Bruun mail [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 21. juli 2024.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge uge 30

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holsted.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 30.06.2024
  • Gartner
  • Holsted
  • Søndag den 21. juli 2024