Gartner til frilandsgartneri

Randers NV

Landmand / gartner til alsidig stilling

Arbejdsopgaver består i i samråd med indehaver at varetage pasning og drift af vort frilandsgartneri med ca. 10-11 hektar jordbær og ca. 2 hektar søde ærter.

Stillingen sætter krav til sprøjte certifikat og erfaring herindenfor.

Arbejdsopgaverne vil bestå i pasning af de forskellige afgrøder vi har som jordbær, korn, ærter, varetage jordarbejder og pasning af kulturer i øvrigt herunder radrensninger, landbrugs drift, diverse funktioner på gården med at holde udenomsarealer, pasning af maskiner og forefaldende opgaver i øvrigt. Herunder hører også afhængig af sæson, vejr m.m. at kunne deltage i forefaldende opgaver indenfor vort havecenter og anlægsgartneri.

Sprøjtninger udføres når det passer afhængig af vejr og sæson hvilket sætter krav til fleksibilitet til at kunne starte tidligt/ køre aften i særligt forårs månederne hvor de forskellige hold af ærter, jordbær passes. Vi har ikke mark vandingsanlæg der skal varetages pasning af.

Normale arbejdstid ligger mandag til torsdag kl. 7-16, og fredag kl. 7-12:30, og med mulighed for at flekse dette for at kunne varetage de pasningsopgaver der sætter krav til rettidig omhu som sprøjtning m.m.

Opstart snarest efter aftale 2024/ eller fra forår primo/medio marts 2025.

Der indkaldes løbende til samtale og stillingen besættes når rette vedkommende er ansat.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 02.06.2024
  • Gartner
  • Randers NV
  • Søndag den 28. juli 2024