Vi søger en systemkonsulent i Esbjerg

Esbjerg Ø

Vi søger en systemkonsulent i Esbjerg

Vi er afhængige af velfungerende it-systemer, når vi skal give vores medlemmer den bedste service. Derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega i IT, der vil være med til at sikre, at vores systemer er driftsikre, og som vil være med til at optimere dem og implementere nye moderne systemer.

Vi søger nu endnu en systemkonsulent til vores Middle-funktion i Team Modulus.

Om dit team
Du bliver en del af Team Modulus, hvor du får 8 dygtige og dedikerede kolleger.

Vores absolut vigtigste opgave er at sikre, at vores a-kassesystem Modulus kører stabilt, så de ca. 300 brugerne altid kan udføre deres arbejde. Vi bruger systemet til at sagsbehandle og udbetale dagpenge til vores medlemmer og til kontingentopkrævning.

Vi har også ansvaret for databaser, herunder masterdata og BI.

Team Modulus er opdelt i 3 funktioner:

  • Backend-funktionen arbejder med applikationssupport af og optimering af Modulus, databaseadministration og sikkerhed. Vi deltager i projekter og løser avancerede tekniske driftsudfordringer.
  • Middle-funktionen er kombination af front- og backend. Vi har brug for, at du hjælper med at løse de mere avancerede tekniske driftsudfordringer og supportere og optimere Modulus. Du skal også deltage i større projekter, optimere arbejdsprocesser og håndtere henvendelser fra brugerne, når deres problemer har teknisk karakter.

  • Frontend-funktionen løser mindre driftsproblemer, deltager i projekter, opsætter og ændrer vores brugergrænseflade i Modulus og optimerer arbejdsprocesser.

Udover Team Modulus består IT af 3 andre teams, der arbejder med henholdsvis it-drift, udvikling og digitalisering. I alt er vi 26 medarbejdere, der har et godt samarbejde på tværs. Vi stiller store krav til vores it-systemer og -platforme.

Vores fælles mål er, at medlemmerne og medarbejderne skal serviceres via moderne digitale løsninger.

Hvilke arbejdsopgaver får du?
I jobbet vil du blive præsenteret for en række spændende og udfordrende arbejdsopgaver, hvor du både vil arbejde selvstændigt og samarbejde med teamet. Du får mulighed for at arbejde med dine egne ansvarsområder, som du løbende skal bidrage til at optimere og forbedre.

Som en del af Middle-funktionen vil du også være med til at sikre, at vores brugervendte selvbetjeningsløsning fungerer optimalt og løbende bliver udviklet. Du vil også være med til løbende at opdatere Modulus.

Derudover vil du også medvirke i arbejdet med at automatisere og deltage aktivt i større projekter, som fx kan være at implementere en ny betalingsløsning eller markante forbedringer af vores brugervendte selvbetjeningsløsning.

Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og sørger for, at du får en solid oplæring på forskellige områder.

Vi forventer, at du:

  • lyst til at arbejde intensivt med it, herunder særligt SQL.
  • har en uddannelse som datamatiker eller lignende uddannelse eller erhvervserfaring.
  • arbejder struktureret og kan bevare overblikket.
  • brænder for at lære og er god til at tilegne dig ny viden.
  • bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge
Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn, der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 6 faste fridage, betalte pauser, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder, og en fritvalgsordning på 2% – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Vi er en virksomhed, som vægter det sociale højt, hvilket er medvirkende til at styrke samarbejdet internt. Og så husker vi at fejre vores succeser, og dem har vi heldigvis mange af.

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der altid plads til smil, og huset er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen.

Sæt kryds i din kalender allerede nu
Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning til os via vores ansøgningsformular inden den 20. juni 2024. Vi holder samtaler mandag den 25. juni. Du kan starte i jobbet efter nærmere aftale.

Kom gerne med dine spørgsmål
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Mikkel Jørgensen på tlf. 7912 8097 eller mail [email protected].

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 224.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 240.000 tilfredse medlemmer i 2026.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Esbjerg Ø
  • Torsdag den 20. juni 2024