IT-supporterelev til energiselskab

Elev - Viby J

Er du i gang med uddannelsen til IT-supporter, og har du lyst til at blive en del af en stor IT-afdeling i en dynamisk virksomhed? Så kan du være vores kommende IT-supporterelev.

I energiselskabet OK har vi nok at se til – og vores IT-afdeling er en vigtig del af dagligdagen. Som IT-supportelev kommer du til at indgå i de daglige opgaver i vores IT-brugerservice. Vores vigtigste opgave er at supportere og stille de nødvendige IT-værktøjer til rådighed for organisationen og sikre høj brugertilfredshed.

Dine primære opgaver

  • Telefonsupport
  • Onsite support på hovedkontoret i Viby på henvendelser via brugerportal ServiceNow
  • IT-support på kontor og hjemmearbejdspladser
  • Deltage i IT-projekter på tværs af organisationen som teknisk sparringspartner
  • Deltage i test og implementering af diverse software/hardware
  • Dokumentation og udarbejdelse af brugervejledninger og procesbeskrivelser

Om dig
Du er positiv, og du skal kunne indgå i et team. Du er ikke bange for at sige din mening og komme med input, da det giver god dynamik i teamet, når vi får set på daglige rutiner med nye øjne.

Det, der kendetegner os, er høj faglighed, godt humør og nogle af OK’s vigtigste værdier: Ansvarlighed, holdånd og tillid. De værdier forventer vi, at du kan se dig selv i.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en dynamisk og agil IT-afdeling med stort fokus på service, sikkerhed og stabil drift. Vi gør brug af det mest moderne hardware på markedet og tilstræber at kunne tilbyde de nyeste platforme til udviklere og forretningen.

Du bliver en del af IT-brugerservice, som tæller otte medarbejdere ud over dig. Samtidig bliver du en del af OK’s store IT-afdeling og tæt samarbejde med teamet IT-infrastruktur.

Er du den rette person til elevpladsen, kan du se frem til attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning og muligheden for at indgå i OK Ung netværk.

Vores hovedkontor, hvor du får fast base, ligger i Viby J. i den sydlige del af Aarhus og her sidder vi til dagligt omkring 800 medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT Brugerservicechef Danni Heegaard på telefon[xxxxx].

Tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag, da vi indkalder kandidater løbende.

Opstartsdato: 1. august 2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Viby J