Bliv en kulinarisk mester i hjertet af et stort advokathus (Hellerup)

Hellerup

Er du en passioneret kok med en forkærlighed for gastronomi og en flair for at skabe udsøgte måltider? Så er det dig, vi leder efter til vores kantine beliggende i Tuborg Havn.

OM STILLINGEN OG DINE OPGAVER
Som vores nye kok får du en central rolle i et dedikeret team på 4 medarbejdere samt en erfaren køkkenchef. Sammen sikrer I, at vores medarbejdere nyder sunde og velsmagende måltider samt forplejning til vores store arrangementer. Din hverdag vil være fyldt med spændende udfordringer, hvor du står for tilberedningen af vores lækre frokostbuffet, inklusive salater, varme retter og friskbagt brød. Arbejdstiden vil være mandag-fredag kl. 06.30-14.30.

EN KOLLEGA MED SANS FOR KVALITET
Vi søger en kollega med solid erfaring inden for gastronomi og et skarpt øje for kvalitet. Din passion for madlavning skinner igennem i alt, hvad du laver, og du går derfor også op i at følge med i forskellige trends indenfor gastronomi og restauration. Med dine gode samarbejdsevner og pligtopfyldende tilgang trives du både i teamet og i selvstændigt arbejde. Du møder altid (morgen-) frisk og energisk op, klar til at tackle dagens udfordringer og træde til, hvor der er brug for det. Serviceminded og ansvarsbevidst, formår du at bevare overblikket, selv hvis det af og til går lidt stærkt.

Vi forventer desuden, at du har hygiejnebevis.

AT ARBEJDE HOS HORTEN
I Horten har vi en flad struktur, og vi tror på, at en imødekommende omgangstone er bedre end spidse albuer. Vi hygger os i hinandens selskab både internt i teamet og på tværs af organisationen. Vores ligefremme og samtidig respektfulde omgangstone og vores prioritering af, at det både skal være spændende, trygt og sjovt at gå på arbejde, er noget, vi værner om.

ANSØGNING

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores køkkenchef, Mikkel Vangekjær Christophersen på mail [xxxxx]

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 330 specialister og 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup