Legal Counsel til kontrakter på historisk stort projekt inden for grøn omstilling

Taastrup

Forestil dig et job hvor du

  • Får mulighed for at tage næste skridt i din juridiske karriere og dygtiggøre dig inden for en række juridiske områder.
  • Får et godt indblik i, hvordan jura og andre fagdiscipliner spiller sammen i et af de største og mest komplekse projekter, der bidrager til den grønne omstilling i Danmark.

Som Legal Counsel bliver du en del af vores store ”IC5-projekt”. Du opnår enestående viden, om hvordan et komplekst program fungerer. En indsigt som denne får du hverken som in-house advokat eller som ekstern juridisk rådgiver. Derfor er jobbet som Legal Counsel i DSB i en klasse for sig.

Velkommen til Legal & Commercial Contract Management Vi ser frem til at byde dig velkommen i Legal & Commercial Contract Management-afdelingen, hvor vi er 27 kollegaer. Hos os er diversiteten høj med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og erfaring fra mange forskellige brancher. Nogle er nyuddannede, andre har mange års erfaring.

Afdelingen består af tre teams, hvoraf du bliver en del af teamet ”Legal Management”, som foruden dig tæller fem andre jurister og to studenter.
Vi spiller en stor rolle både i forbindelse med at udarbejde vores strategisk vigtige kontrakter – og med professionelt at følge op på dem efterfølgende.
Vi arbejder hver især med det eller de projekter, vi er tilknyttet. Du får et tæt samarbejde med de øvrige projektdeltagere – især vores projektledere og Contract Managere.

Din kommende kollega, Rikke, fortæller:

”I teamet går vi meget op i at have det sjovt, mens vi udvikler os. Vi arbejder meget med at give hinanden feedback og støtte hinanden i at blive endnu dygtigere jurister. Du vil opleve en dagligdag hvor stemningen er uformel og hvor man er man en succes, når man medvirker til at forene paragrafferne med forretningen”.

Din hverdag Du sidder til daglig midt i ”IC5-projektet”, hvor vi sammen med leverandøren skal sikre, at de nye elektriske togsæt (IC5) leveres som aftalt. Kontrakten blev indgået sommeren 2021 og leverandøren er i fuld gang med at producere de nye togsæt.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt. Hovedsageligt arbejder du med aftaleret, kontrakter, tvistløsning og udbudsret. Du er med til at udpege risici og sørge for, at alle relevante parter bliver hørt.

Som Legal Counsel på ”IC5”-projektet arbejder du tæt sammen med projektets to senior jurister og vores studentermedhjælper. Sammen med dine jurist-kollegaer skal du være med til at yde juridisk rådgivning til projektet i form af bl.a.:

  • Kontraktfortolkning.
  • Udarbejdelse af juridiske vurderinger.
  • Bistand til tvistløsning.
  • Sikre overholdelse af udbudsreglerne efter kontraktindgåelse.

Du får dine egne ansvarsområder og det forventes, at du kan løbe med de opgaver, der er relateret til dit område. Du supporterer resten af dine jurist-kollegaer herunder støtte studenterne i deres opgaveløsning.

En typisk arbejdsdag kan starte med, at du har et møde med en af vores Contract Managere, som har nogle spørgsmål til fortolkning af kontrakten. Derefter sparrer du med vores student, som har spørgsmål til en problemstilling.

Frokosten spiser du sammen med kollegaer fra projektet, og derefter laver du legal review af en variation request rejst af leverandøren.

Resten af dagen bruger du på at færdiggøre en igangværende juridisk vurdering og inden du går hjem, sender du din foreløbige vurdering.

Hvem er vi på udkig efter? Vi leder efter dig, der kan se den større sammenhæng - ikke kun paragrafferne. Du er som jurist med til at finde den bedste løsning for DSB

Du kan sikkert nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur.
  • Du har et par års erfaring fra advokatbranchen eller som intern jurist i en større organisation.
  • Du har interesse for kontrakt- og udbudsret.
  • Du har erfaring med at arbejde på engelsk, da vi arbejder med leverandører, konsulenter og kolleger fra hele verden.
  • Du er selvstændig, har høj motivation og tager imod nye opgaver med et smil.


Hvad tilbyder DSB? Nogle af de personalegoder som du omfattes af, er

  • Gratis transport med DSB.
  • Fleksible arbejdstider og hjemmearbejde et par dage om ugen.
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym.
  • Pension og sundhedsforsikring.
  • Frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem.

Læs mere her om vores personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Søg nu Ansøgningsfristen er d. 17. juni 2024.

Vi evaluerer og gennemfører samtaler løbende, så skynd dig at søge.

Upload cv, ansøgning og eksamenspapirer. Du kan også uploade en video.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Dall Bagger på 2468 4172.

#LI-Hybrid

#LI-NF1

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Mandag den 17. juni 2024