Job- og karrierevejleder

Brabrand

Job- og karrierevejleder


Brænder du for vejledning og karriererådgivning af høj kvalitet, der giver vores medlemmer et godt afsæt til det næste job? Har du lyst til at være en del af et stærkt team, der har fokus på professionel vejledning, udvikling og høj medlemstilfredshed? Så tilbyder vi en spændende mulighed for at arbejde med relevant og effektfuld beskæftigelsesindsats i Job & Vejledning i HK Østjylland.

Jobbet
Som vejleder hos os spiller du en afgørende rolle i at støtte vores jobsøgende medlemmer på deres vej mod beskæftigelse.

Din indsats i de første tre måneder af medlemmets ledighedsperiode er afgørende for at sikre en smidig overgang fra ledighed til job. Derfor er din primære opgave at fungere som personlig vejleder og opbygge en stærk relation til hvert enkelt medlem.

Rammerne inkluderer både lovbestemt vejledning og karrieresparring, baseret på medlemmernes individuelle behov og ønsker. Din kontakt med medlemmerne vil primært være personlig, men kan også foregå telefonisk eller virtuelt. Det er essentielt, at vores vejledning og rådgivning er praktisk anvendelig og skaber målbare resultater.

Dine kompetencer
Du har erfaring med karriererådgivning og har måske arbejdet med vejledningsdelen i et lignende job. Du har en relevant uddannelse inden for området.

Du forstår at motivere og inspirere medlemmet til nye jobveje. Du har indgående erfaring med at afholde jobrettede samtaler, hvor der tages udgangspunkt i medlemmets ønsker, behov og ressourcer. Du er enten uddannet i eller har stiftet bekendtskab med ”Den Motiverende Samtale” (MI) som samtaleredskab. Hvis du ikke i forvejen er uddannet i MI, skal du være indstillet på at gennemføre en uddannelse i metoden som noget af det første i jobbet.

Du kender til de uddannelser, HK dækker, særligt på KVU- og MVU-niveau, og kan rådgive om relevant efter- og videreuddannelse til medlemmerne. Du har desuden kendskab til lovgivningen om beskæftigelsesindsatsen og arbejdsløshedsforsikring.

Det er vigtigt for din succes i jobbet, at du

  • er komfortabel med at vejlede og rådgive både personligt, virtuelt og telefonisk
  • kan lide at kommunikere på både dansk og engelsk
  • er bevidst om din rolle som både myndighed, vidensperson og facilitator og at der kræves dokumentation og notat i dit arbejde
  • kan trives med, at det meste af din kalender planlægges for dig af vores bookingenhed med indlægning af samtaler, møder og vagter
  • kan fungere med forskellige arbejdssteder


Du har et smittende engagement og tilgår generelt dine opgaver med entusiasme og handlekraft. Som person søger du relationer - både hvad angår kolleger og samarbejdspartnere, men du trives også med at tage ansvar og arbejde selvstændigt. Trods det, at to samtaler sjældent er ens, formår du at arbejde struktureret og sikre, at rammerne er på plads.

Og så udviser du stolthed over at være en del af HK og ved, at en rigtig fagforening gør en positiv forskel.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig ansættelse i en afdeling med motiverede, kompetente og engagerede kolleger, og med et tæt samspil med vores a-kasse. Du kan glæde dig til en arbejdsdag hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone og sætter også pris på lidt sjov i hverdagen.

Vi prioriterer din faglige og personlige kompetenceudvikling højt, og sørger selvfølgelig for, at du er godt klædt på til jobbet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. pauser, og placeres mellem kl. 8.00 og 17.00 på alle hverdage efter en nærmere fastlagt plan.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i afdelingens lønpolitik.

Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand. Derudover skal du indgå i fællessamtaler på jobcentrene samt i bemandingen af vores lokalkontorer efter behov. Det er nødvendigt, at du har egen bil til rådighed, når du skal til samtaler på jobcentrene.

Tiltrædelse
1. august 2024

GRØN SMILEY
I HK Østjylland har vi et godt arbejdsmiljø – faktisk så godt, at vi har fået Arbejdstilsynets grønne smiley

Gå ikke glip af noget
Følg os på sociale medier og hold dig opdateret ift. jobopslag, medlemstilbud og emner, der har betydning for dit arbejdsliv:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Brabrand
  • Søndag den 16. juni 2024