Kompetent virksomhedskonsulent 30-37 timer om ugen

Greve Kommune, Greve

Vi søger en engageret, positiv og serviceminded kollega, som har erfaring med sagsdokumentation og det virksomhedsrettede arbejde i et Jobcenter. Meget gerne med tyngde på området for sygedagpenge, jobafklaring og fastholdelsesopgaver.

Vi har fokus på borgerinddragelse og arbejder tæt sammen med rådgivere, øvrige virksomhedskonsulenter, virksomheder og andre samarbejdspartnere. Samarbejdet skaber de bedste løsninger, og kan hjælpe borgeren tilbage i beskæftigelse hurtigst muligt.

Et godt humør og positiv energi med fokus på resultater sætter vi stor pris på. Hos os møder du et uformelt arbejdsmiljø, som bærer præg af høj faglighed, ansvarlighed og videndeling. Vi lægger vægt på god trivsel, hvor du har indflydelse på tilrettelæggelsen og udførelsen af dit eget arbejde. Et arbejde, som planlægges og udføres individuelt, men hvor du samtidig indgår i et fagteam med mulighed for hjemmearbejde. Teamet ser muligheder frem for begrænsninger, og den faglige sparring og videndeling står i høj kurs, og samtidig er der altid plads til et godt grin på vores fælles kontor.

Vi forventer, at du

  • Har rutine i at udarbejde arbejdsevnebeskrivelser til bl.a. rehabiliteringssager
  • Har erfaring med at udarbejde optrapningsplaner og er skarp på skriftlig dokumentation
  • Kan etablere virksomhedspraktikker på det offentlige og private arbejdsmarked
  • Er dygtig til at finde det ”rigtige match” og til at etablere et godt samarbejde med virksomhederne
  • Er bekendt med de sociale kapitler
  • Ser det administrative arbejde som meningsskabende
  • Har en systematisk tilgang til opgaveløsningen og arbejder målrettet med fokus på effekt

Du har kørekort, og det er en fordel, hvis du har kendskab til de handicapkompenserende ordninger og måske har du arbejdet med fagsystemerne FASIT og VITAS. Der kan være mulighed for i mindre omfang at indgå i coaching af vores borgere eller måske i afholdelse af Mindfulness eller stressforløb.

Løn og ansættelse

Lønnen fastsættes efter forhandling med den faglige organisation HK og efter principperne i Ny Løn, med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er på mellem 30 og 37 timer pr. uge. Gør venligst opmærksom på dit ønskede timeantal i din ansøgning.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte leder af JAT, Monika Kirsch Kromann på tlf. 4397 3080 eller faglig koordinator Helle Schmidt på tlf. 4397 3083.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 15. juni og samtalerne forventes afholdt fredag den 21. juni 2024. Hurtig tiltrædelse er en mulighed.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Greve