Product/Content Marketing Manager

Hele Danmark

Stillingen er ideel for en person, der ønsker at udnytte sine kreative og tekniske færdigheder inden for et dynamisk og udfordrende miljø, hvor vedkommende vil have mulighed for at påvirke og udvikle virksomhedens digitale tilstedeværelse og markedsføringsindsats.Du skal arbejde med planlægning, udvikling og udførelse af marketingmaterialer og strategier for at fremme FDK's og datterselskabers produkter og tjenester.Stillingen kræver en blanding af kreativitet og analytisk evne, samt evnen til at arbejde på tværs af forskellige teams for at sikre en sammenhængende og effektiv strategi.
Vigtigste arbejdsområder:
ProduktlanceringerProduktlanceringerAnsvar for planlægning og eksekvering af produktlanceringer, herunder koordinering med salg, PR og kundeservice for at sikre kohærent kommunikation og markedsføring.KampagnehåndteringKampagnehåndteringPlanlægge, implementere og overvåge marketingkampagner på tværs af forskellige kanaler. Samarbejde med salgsteamet og andre relevante afdelinger for at sikre koordination og effektivitet.Udvikling af strategierUdvikling af strategierDesigne og implementere marketingstrategier for at skabe opmærksomhed omkring virksomhedens forretningsaktiviteter.Produktion af MarketingmaterialeProduktion af MarketingmaterialeDesigne og udvikle forskellige typer marketingmateriale, herunder brochurer, flyers, nyhedsbreve og digitale indholdselementer. Sikre, at alt materiale overholder virksomhedens brand og visuelle identitet.Overvågning af aktiviteterOvervågning af aktiviteterOvervåge virksomhedens marketingkampagner både internt og eksternt og sikre, at marketingteamets projekter leveres succesfuldt og til tiden.Analyse og RapporteringAnalyse og RapporteringMåle og analysere effekten af kampagner og marketingaktiviteter. Levere regelmæssige rapporter til ledelsen om resultater og foreslå forbedringer eller justeringer i strategienMarkedsundersøgelserMarkedsundersøgelserUdføre markedsundersøgelser for at identificere muligheder for fremme og vækst. Brug data og analyser til at informere strategier og måle effektivitet.Samarbejde med TeamsSamarbejde med TeamsTæt samarbejde med alle udviklingsteam for at definere marketingmaterialer og -programmer, og med salgsteamet for at implementere og overvåge marketingkampagner.Digital MarketingDigital MarketingAdministrer og forbedre online indhold under hensyntagen til SEO og Google Analytics. Overvåg virksomhedens sociale mediekonti.PræstationsanalysePræstationsanalyseAnalysere forbrugeradfærd og justere e-mail- og reklamekampagner tilsvarende.Intern medarbejderudvikling i produktkendskabIntern medarbejderudvikling i produktkendskabStyrke intern produkt kendskab herunder udvikle materialer og præsentationer til brug i interne træningssessioner.Organisere og lede regelmæssige workshops og seminarer for at øge produktkendskabet blandt medarbejderne.
Færdigheder og KvalifikationerFærdigheder og Kvalifikationer
  • Bachelorgrad i marketing eller et beslægtet felt.
  • Erfaring med produktion af marketingmaterialer og kampagnehåndtering.
  • Stærke færdigheder i grafisk design og brug af relevante softwareprogrammer.
  • Evne til at arbejde effektivt på tværs af teams og kulturer.
  • God forståelse af webteknologier og erfaring med CMS-systemer.
  • Stærke analytiske evner og datadrevet tænkning.
  • Fremragende kommunikations- og interpersonelle færdigheder.
  • Opdateret med de seneste tendenser og bedste praksisser inden for online marketing og måling.
  • Stærke projektledelsesevner.
  • Flydende dansk og Engelsk sprogkundskab
  • Polsk og/eller Svensk sprogkundskaber er en fordel
  • Bachelorgrad i marketing eller et beslægtet felt.Erfaring med produktion af marketingmaterialer og kampagnehåndtering.Stærke færdigheder i grafisk design og brug af relevante softwareprogrammer.Evne til at arbejde effektivt på tværs af teams og kulturer.God forståelse af webteknologier og erfaring med CMS-systemer.Stærke analytiske evner og datadrevet tænkning.Fremragende kommunikations- og interpersonelle færdigheder.Opdateret med de seneste tendenser og bedste praksisser inden for online marketing og måling.Stærke projektledelsesevner.Flydende dansk og Engelsk sprogkundskabPolsk og/eller Svensk sprogkundskaber er en fordel
    Personlige egenskaberPersonlige egenskaber
  • Kreativ og innovativ tænker.
  • Høj grad af professionalisme og etisk adfærd.
  • Tilpasningsevne i et hurtigt skiftende miljø
  • Selvstændig og med en proaktiv tilgang til opgaver.
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Evne til at håndtere flere projekter samtidigt.
  • Kreativ og innovativ tænker.Høj grad af professionalisme og etisk adfærd.Tilpasningsevne i et hurtigt skiftende miljøSelvstændig og med en proaktiv tilgang til opgaver.Stærke kommunikations- og samarbejdsevner.Evne til at håndtere flere projekter samtidigt.
    Hvem er viFURUNO er en Japansk virksomhed og en af verdens førende producenter af elektronisk udstyr til skibsfarten. [xxxxx] sælger, servicerer og kommissionerer udstyr til skibe over hele verden. Vi har en unik markedsposition som vi opretholder ved en kontinuerlig, professionel tilgang til vores arbejdsopgaver. I det danske hovedkontor i Hvidovre er vi ca. 50 medarbejdere, hvoraf vi er 10 i Salg & Marketing. Vi bestræber os på at være en stabil og tryg arbejdsplads. Vi har en uformel tone i hverdagen og en god kollegial stemning samt en engageret personaleforening.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kommunikationsmedarbejder