Bygningskonstruktør med erfaring indenfor entreprenørbranchen

Vejle

Bygningskonstruktør inden for entreprenørfaget

Er du en erfaren bygningskonstruktør med projektudviklingserfaring? Eller nyuddannet med lyst og interesse for entreprenørbranchen? Har du lyst til at være en nøgleperson i det moderne byggeri? Så har vi en spændende mulighed for dig!

Jobbeskrivelse:

Som bygningskonstruktør inden for entreprenørbranchen får du en central rolle. Du vil være med til at planlægge og koordinere projekter, lede byggepladser og udarbejde tilbud. Din opgave er at sikre, at større og mindre entrepriser under jorden er udført, inden dine kolleger i byggebranchen går i gang med opførelsen.

Dine kompetencer:

Vi søger en struktureret og overbliksgivende person, der kan regne ud, hvordan vi tjener penge på projekterne. Du skal være mødestabil, fleksibel med hensyn til arbejdstider og have et godt humør. Socialt anlagt og en god kollega, som kan motivere, er også vigtige egenskaber. Du er god til at begå dig på alle niveauer.

Hvad vi tilbyder:

  • Frihed under ansvar: Du får dine egne projekter og direkte adgang til den administrerende direktør.
  • En veletableret virksomhed: Vi har mere end 20 års erfaring og 45 ansatte på kontoret og i marken.
  • Sociale arrangementer: Vi værner om vores ansatte og afholder flere sociale begivenheder i løbet af året.

Ansøg nu:

Har ovenstående vakt din nysgerrighed? Så send os din ansøgning, hvor du beskriver dine kompetencer, dig selv og vedhæfter dit CV. Vi indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at få din ansøgning afsted!

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 10.06.2024
  • Konstruktør
  • Vejle
  • Fredag den 21. juni 2024