Learning & Development Consultant

København Ø

Er du dygtig til skabe overblik og navigere mellem mange forskellige typer opgaver, projekter og samarbejder? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet
Som konsulent bliver du en del af afdelingen Learning & Development, der blandt andet varetager Bech-Bruuns eget Academy. Vores ambition er, at vi hver eneste dag leverer den mest værdiskabende læring og undervisning med fokus på faglig og personlig udvikling – til både kolleger og kunder.

Du kommer primært til at arbejde med vores interne kompetenceudvikling, hvor du vil indgå i stort set alle faser i forbindelse med udvikling, planlægning og eksekvering af den undervisning, vi tilbyder vores kollegaer.

Helt konkret kommer du til at arbejde med:

  • Drift og facilitering af planlagt undervisning og uddannelsesprogrammer.
  • Kontakt med undervisere og deltagere.
  • Tilrettelæggelse og udarbejdelse af markedsførings- og deltagermaterialer.
  • Koordinering, kalenderplanlægning og opfølgning på deadlines.
  • Udvikling af nuværende og fremtidige lærings- og uddannelsesprogrammer.

Du vil med andre ord styre og administrere opgaver og projekter kombineret med, at du agerer facilitator for både undervisere og deltagere.

Til hverdag bliver du en del af en dynamisk afdeling, der vægter godt humør, samarbejde og trivsel højt.

Er det dig, vi søger?
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som for eksempel cand.merc.(psyk), cand.soc.HRM eller anden uddannelse inden for organisationsudvikling, projektstyring eller lignende. Det vigtigste er, at du trives med at arbejde med flere projekter og deadlines på samme tid i en udadvendt projektrolle, og at du er kommunikativt dygtig for at få alle interesser og ender til at mødes.

Vi ser gerne, at du har en interesse for, hvordan viden og undervisning kan understøtte en virksomheds kerneforretning – eventuelt fra en lignende administrativ projektrolle i en rådgivnings- eller konsulentvirksomhed. Som person er du nysgerrig, serviceminded, detaljeorienteret og proaktiv.

Da mange af opgaverne løses i Microsoft Word, Excel, PowerPoint og MS Teams, er det en fordel, at du har god erfaring med brugen af disse it-værktøjer. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Outlook.

Om Bech-Bruun
Bech-Bruun er én af Danmarks førende full-service-advokatvirksomheder. Med mere end 550 talentfulde, dedikerede og højt specialiserede medarbejdere servicerer vi et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser inden for alle dele af erhvervsjuraen.

Er jobbet noget for dig?
Så vil vi se frem til at høre fra dig. Upload din ansøgning med cv og eventuelle referencer hurtigst muligt og senest den 14. januar 2024. Tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Learning & Development Jeannette Skjoldager på telefon 72 27 35 26.

Bech-Bruun ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse. For at sikre en åben rekrutteringsproces beder vi dig undlade at inkludere et billede af dig selv, når du ansøger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Søndag den 14. januar 2024