Skejby – Lisbjerg pastorat søger kirkesanger til barselsvikariat.

Århus N

Har du interesse for folkekirken - og lyst til at være en del af et aktivt pastorat, som vokser meget i disse år? - så er det måske dig vi leder efter. Vi søger barselsvikar for vores kirkesanger til Skejby-Lisbjerg pastorat og ønsker stillingen besat pr. 1. september 2024.

Stillingen er på 20 timer pr. uge, som er fordelt over hverdage, weekender samt søn- og helligdage. Fordelt med 10 timer som kirkesanger og 10 timer til ledelse af vores børnekor.

Kirkesangeren varetager den vokale del af liturgi og menighedssang ved gudstjenester og kirkelige handlinger i Skejby og Lisbjerg kirker, Rum for Tro og Fordybelse på Aarhus Universitetshospital, samt de kommunale kapeller. Desuden er der aftale med Todbjerg-Mejlby pastorat om at vikariere i forbindelse med ferier og fridage, samt fælles gudstjenester i provstiet hvor børnekorene medvirker.

Vi søger en kirkesanger der har

  • en god sangstemme og bred faglighed indenfor både den klassiske og den rytmiske genre,
  • lyst og evne til at understøtte og lede menighedssang samt fremførelse af solo præstationer både i sognekirkerne og på hospitalet,
  • nodekendskab og evne til at indstudere salmer og sange,
  • lyst og interesse for at lede og udvikle børne- og ungdomskor i samarbejde med organisten.

Vi forventer at du

  • er engageret og har erfaring som kirkesanger,
  • har god situationsfornemmelse og er imødekommende overfor alle der kommer i vores kirker,
  • har lyst til at indgå i et fleksibelt og engageret samarbejde med kirkens præster, organist, øvrige medarbejdere og menighedsrådet.
  • vil indgå i et dynamisk samarbejde med hospitalspræsterne om gudstjenester og kirkelige handlinger på det ny-indviede Rum for Tro og Fordybelse på Aarhus Universitetshospital.

Vi tilbyder en arbejdsplads

  • med gode kolleger, der gerne vil samarbejde og støtte dig,
  • som en almindelig folkekirke med interesse for nye salmer og nye gudstjenesteformer,
  • hvor der er lyst og vilje til at tage nye udfordringer op bl.a. i forbindelse med byudvikling og mange nye tilflyttere.

Ansættelse sker ved Skejby-Lisbjerg Menighedsråd, Lisbjergvej 15A, Lisbjerg, 8200 Aarhus N.

Vi er 2 sognepræster og 6 hospitalspræster, 1 organist, 1 kirkesanger, kordegne, kirkegårdspersonale og kirketjenere i sognet. Vi har en vikaraftale med Todbjerg-Mejlby pastorat i forbindelse med ferier og fridage.

Stillingen er på 20 timer pr. uge i gennemsnit og ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Kirkeministeriet og CO 10-fællesoverenskomsten, organisationsaftale og tilhørende protokollat for kirkemusikere. Se mere på: www.folkekirkenspersonale.dk

Stillingen er indplaceret inden for lønintervallet 321.915 – 458.729 kr. årligt for en fuldtidsstilling. Der ydes rådighedstillæg på 24.192,92 kr. årligt og OK-18 tillæg på 1.043,86 kr. årligt. Løndelene er oplyst i nutidskr. og udbetales månedsvis med 20/37. Indplacering på intervallet forhandles med en forhandlingsberettigede faglige organisation efter kvalifikationer og opgaver i øvrigt.

Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet børneattest.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til organist Henrik Husum, tlf. 26202195 fra uge 31. Sognepræst Charlotte Frouvne Nayberg tlf. 26369100 fra uge 30, eller kontaktperson Boris Sandvad tlf. 20978590.

Send din ansøgning vedlagt relevante bilag via Jobindex på dette link:

https://www.jobindex.dk/c?t=e2374940&ctx=w&u=21930494&source=jobtext

Ansøgningsfrist: den 4. august 2024.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 33.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 05.07.2024
  • Kreativ medarbejder
  • Århus N
  • Søndag den 04. august 2024