Kirke- og kulturmedarbejder til Frederikssund Kirke

Frederikssund

Vi søger en ny kirke- og kulturmedarbejder ved Frederikssund Kirke,
Frederikssund Sogn til besættelse snarest muligt.

Stillingen er på 20 timer pr. uge med mulighed for

forøgelse efter aftale i forhold til opgaverne.

Vi er ved at tænke nye tanker omkring vores arbejde med børn og unge, og du kan derfor selv være med til at præge stillingen og opgaverne. Indtil videre forestiller vi os dog, at vores nye kirke- og kulturmedarbejder viderefører følgende hidtidige opgaver:

  • Minikonfirmandundervisning forår og efterår
  • Babysalmesang en gang ugentligt
  • ”Børnehjørne” ved nogle gudstjenester med mange børn i menigheden
  • Spaghettigudstjenester og andre familiegudstjenester sammen med præsterne
  • Juniorklub (som hos os hedder Klub X)
  • Kontaktperson til Frederikssund provstis skoletjeneste og kontaktperson til sognets skoler omkring skoletjenestens aktiviteter
  • Diverse sæsonbestemte opgaver (f.eks. julegudstjenester for børnehaver og julemarked)

Nogle af disse opgaver forudsætter, at du har en vis fleksibilitet mht. arbejdstider. Du skal forvente at deltage i gudstjenester eller andre aktiviteter om søndagen ca. 10 gange om året efter nærmere aftale. Vi holder til gengæld lukket hver mandag.

Frederikssund Sogn har 7.596 indbyggere. Vi har i Frederikssund kirke et velfungerende personaleteam bestående af tre præster, en organist, en kirkesanger, to kirketjenere og tre kordegne samt kirkegårdsleder og ansatte på kirkegården

Vi har et aktivt menighedsliv med mange arrangementer og gudstjenester med god tilslutning. Tempoet er højt ind i mellem, men vi prioriterer også at have det sjovt med det, vi laver.

Vi kunne tænke os, at du brænder for - og med gejst og glæde vil påtage dig disse opgaver, og at du besidder de relevante kvalifikationer og meget gerne har erfaringer inden for feltet. Du må også meget gerne medbringe dine egne idéer til arbejdet, så vi sammen kan udvikle vores tilbud.

Personprofil:

Du er rummelig og god til at skabe trygge fællesskaber. Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidigt indgå i et arbejdsfællesskab, hvor det vægtes højt, at vi hjælper hinanden og løfter opgaven sammen, når der er behov for det.

Du skal være ansvarsbevidst og have et godt overblik, fordi vi arbejder i en meget flad struktur, hvor den enkelte ofte er sin egen leder i hverdagen.

Ansættelse sker ved Frederikssund Sogns Menighedsråd beliggende Kirkegade 7, Frederikssund

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirke- og kulturmedarbejdere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er uddannelseskrav til stillingen. Se § 14 og 15 i Cirkulære nr. 10001 af 12/11 2019.

Det er en betingelse, at den obligatoriske grunduddannelse for kirke- og kulturmedarbejdere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet.

Medarbejdere, der ikke opfylder uddannelseskrav og ikke har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 321.916,00 kr. – 426.538,00 kr.(nutidskroner). Fikspunktet er 338.012,00 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 35.368,00 kr. (nutidskroner).

Medarbejdere, der opfylder uddannelseskrav eller har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 338.012,00 kr. – 482.873,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 354.107,00 kr.(nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 35.368,00 kr. (nutidskroner).

OK tillæg på 982,00 kr. (nutidskroner) pr. år.
Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er årligt 202.357,83 kr. (nutidskroner inkl. OK tillæg og rådighedstillæg) ved ansættelse på 20 timer uden uddannelse eller årligt 211.057,83 kr. (nutidskroner inkl. OK tillæg og rådighedstillæg) ved ansættelse på 20 timer med uddannelse. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst Thomas Munk Rønberg på telefon 26706813 eller kontaktperson Jørgen Mølvig på telefon 25544727.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Frederikssund Kirke, Kirkegade 7, 3600 Frederikssund eller på mail til [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest 15. juli 2024.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 21.-22. august (uge 34) 2024.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer. Børneattest indhentes.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 28.06.2024
  • Kulturmedarbejder
  • Frederikssund
  • Mandag den 15. juli 2024