Kirketjener til Sankt Johannes Kirke og Simeons Kirke på indre Nørrebro

København N

Indre Nørrebro er et ungt sogn med høj flyttefrekvens, det er derfor vigtigt, at vi er gode til at byde nye ansigter velkomne. Her bor mange unge med fart på, men vi har også en stor menighed af ældre, der føler sig hjemme i kirkerne. Endelig lægger vi vægt på socialt arbejde og at socialt udsatte oplever, at være en ligeværdig del af vores fællesskab.

Vi søger til Sankt Johannes Kirke, Blegdamsvej 1A og Simeons Kirke, Sjællandsgade 12A en kirketjener, der har et godt overblik, og som i samarbejde med kolleger og præster kan planlægge eget arbejde, der deles mellem Sankt Johannes Kirke og Simeons Kirke, er indstillet på fleksible arbejdstider og er i besiddelse af et godt servicegen – dette er vigtigt for at indgå i en varieret og spændende hverdag

Stillingen er på 37 timer pr. uge og en fast fridag.

Simeon – Sankt Johannes Sogn tilbyder:

  • En afvekslende hverdag i et godt arbejdsklima med gode kolleger, som du sammen løser opgaverne med.
  • Et sogn der ud over afholdelse af gudstjenester og kirkelige handlinger – er et meget kulturelt aktivt sogn, spændende fra store til mindre koncerter, foredrag, sangeftermiddage, torsdagsmiddage (vinterhalvåret), børnekor, filmcafé m.m. For yderligere information, henviser vi til vores hjemmeside: simeon-sanktjohannessogn.dk

Kirketjeneren har følgende ansvarsområder:

  • Rengøring er en stor del af din hverdag. Kirkerne besøges dagligt af turister og lokale og den skal fremstå og klargjort hver dag.
  • Kirketjenerfunktion ved gudstjenester og kirkelige handlinger.
  • Klargøre, foretage indkøb i forbindelse med koncerter og arrangementer i kirkerne.
  • Har erfaring med IT på brugerniveau.
  • Være behjælpelig hvis påkrævet med udendørsarealerne.
  • Have overblik i forbindelse med vedligeholdelsesarbejder og kunne løse mindre håndværksmæssige opgaver.

Stillingen indeholder skiftende arbejdstider, herunder arbejde ved højtider og helligdage, hvilket også indebærer weekend- og aftenarbejde.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Administrativ leder Kenneth Brandt på 2487 1441, mail: [email protected], sognepræst Marie Jacobsen Damm på 2177 1475, mail: [email protected] og sognepræst Louise Britze på 5132 9794, mail: [email protected].

Ansøgningen skal være Menighedsrådet i hænde senest den 17. juni 2024 kl. 12, sendes til: Kirkekontoret Sjællandsgade 12A, 2200 København N, eller mail: [email protected].

Ansættelsessamtale forventes at finde sted i uge 26. Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2024 eller snarest derefter. Allerede bestemt sommerferie vil blive respekteret.

Der indhentes børneattest og referencer.

Årslønnen aftales indenfor intervaller kr. 288.669-372.232 (nutidskroner før ok24). Årligt rådighedstillæg kr. 27.742,14 årligt OK18-tillæg kr. 1.275,12. Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller garver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk (Link: http://folkekirkenspersonale.dk).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København N
  • Mandag den 17. juni 2024