To kirketjenere til Islands Brygges Sogn og det kommende Ørestad Sogn

København S

En stilling som kirketjener ved kirken i Ørestad i Islands Brygges Sogn er ledig pr. 1/8. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Desuden er en halvtidsstilling som kirketjener ved Hans Tausens Kirke i Islands Brygges Sogn ledig pr. 1/8. Stillingen er på 19 timer pr. uge.

Arbejdet består af kirketjeneropgaver i sognet. Kirketjenerne er sideordnede ansatte og skal udføre og fordele arbejdsopgaverne mellem sig, så alle opgaver i sognet kan løses dagligt, under ferie, sygdom og andet fravær efter nærmere aftale med menighedsrådet.

Arbejdstiden bruges på at forberede og servicere ved møder, arrangementer og handlinger/gudstjenester, rengøring i kirkerne og på kontorerne samt vedligeholdelse af inden- og udendørsarealer. Interesse for det kirkelige arbejde, fleksibilitet og gode samarbejdsevner kan gøre en stilling som kirketjener interessant at varetage.

Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø med uddelegering af ansvar til medarbejderne. Vi forventer, at du er motiveret for arbejdet, kan tage fat og har lyst til samarbejde. Du skal tage selvstændigt ansvar for opgaverne og udføre dem i samarbejde med andre. Du skal være imødekommende og hjælpsom over for de aktive i kirkerne og de mange brugere, som besøger kirkernes lokaler.

Det er en fordel (men ikke en betingelse), at du har erfaring fra tidligere kirketjenerstillinger og har interesse for eller kender til folkekirken. Kendskab til drift og vedligeholdelse af bygninger og installationer er også en fordel. Det er en betingelse, at du tager den obligatoriske 5-ugers uddannelse for kirketjenere indenfor to år efter ansættelsens start, hvis du ikke har den allerede.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Årslønnen aftales indenfor intervallet 288.669,00 kr. - 372.232,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 288.669,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er menighedsrådets udgangspunkt for forhandling om lønintervallet med Danmarks Kirketjenerforening. Hertil ydes et årligt rådighedsbeløb på kr. 27.241,13 kr. (nutidskroner), som dækker rådighedsforpligtelser i stillingen. Endelig ydes der et OK-tillæg på kr. 1.275,12 (nutidskroner) årligt.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved henvendelse til administrationschef Poul Sørensen, telefon 23 39 29 31. Menighedsrådet vil indhente børneattest og referencer.

Ansøgning med relevante bilag sendes som én samlet pdf til Islands Brygges Sogns Menighedsråd på e-mail [email protected] Du bedes tydeligt gøre opmærksom på, hvilken af de to stillinger, du søger.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest onsdag den 12. juni. Samtaler vil blive afholdt i tirsdag den 18/6 mellem kl. 17 og 21 ved Kirken i Ørestad og torsdag den 20/6 mellem kl. 17 og 21 ved Hans Tausens Kirke. Tiltrædelse den 1. august 2024.

Islands Brygges Sogn er i hastig vækst, og det er besluttet, at sognet med virkning fra 1. december 2024 bliver delt i Islands Brygges Sogn og Ørestad Sogn. Sognet havde pr. 31/12 2023 i alt 41.574 indbyggere, hvoraf 17.713 bor i det kommende Islands Brygges Sogn, mens 23.861 bor i det kommende Ørestad Sogn. I august 2024 forventes byggeriet af en ny kirke i Ørestad igangsat.

Hans Tausens Kirke er beliggende på Halfdansgade 6 på Islands Brygge. Kirken i Ørestad har til huse i midlertidige lokaler, Robert Jacobsens Vej 72B med menighedslokaler Robert Jakobsens Vej 66A. Islands Brygges Sogn beskæftiger aktuelt fem kirketjenere – tre på fuldtid og to på halvtid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København S
  • Onsdag den 12. juni 2024