Servicedeskmedarbejder

København Ø

38 glade, superdygtige og ansvarsbevidste Servicedeskmedarbejdere søger kollega!

Vi yder 24/7 telefonsupport til Regionens ca. 44.000 medarbejdere - og vi har nu en ledig plads i teamet.

Synes du, at arbejde med IT er spændende, udviklende, udfordrende og alsidigt, så har du her muligheden for at udfolde dig.

Om jobbet
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og det første lange stykke tid har du kun dagvagter (man-fre 8:00-15:30).

Efter grundig oplæring, og efter aftale, vil du senere blive en del af vores rulvagt-team, når der kommer en ledig plads.
Rulvagt-teamet er eftertragtet, både pga. ansvaret, men selvfølgelig også pga. de løntillæg, som hører til, når man har aften/nat/weekend-vagter.

Rulvagt-teamet består i dag af 12 kollegaer som p.t. kører med en 12-ugers vagtplan, hvor der udover dagvagter vil være:

  • 5 aftenvagter
  • 4 nattevagter (mandag-torsdag)
  • 3 weekendvagter, fordelt på dag, aften og nat.

Hovedparten af arbejdet er telefonisk support, samt at håndtere sager fra de brugere, som har fejlmeldt via vores portal.

Har du lyst og mod på alt dette, vil der på sigt også være mulighed for roller indenfor dokumentation, Supervisor, Mentor o.lign.

Der tilbydes løbende relevant, faglig undervisning.

Om dig
Du behersker dansk i skrift og tale, og formår at kommunikere effektivt med en bred vifte af mennesker, uanset alder eller faglig baggrund.

Vi skal nok sørge for at oplære dig i alt, hvad du får brug for, men hvis du allerede har en IT-faglig baggrund, er du selvfølgelig også velkommen.

Om os
Afdelingen har et stærkt og tillidsfuldt sammenhold, og vi kan sagtens have det sjovt, samtidig med, at der arbejdes fokuseret og professionelt.

Vi lægger desuden stor vægt på et godt socialt sammenhold. Vi har frokostpause med løn, pensionsordning, og fri kaffe og frugt. Der afholdes fredagsbar både lokalt i afdelingen, og et par gange om året i hele CIMT, ligesom der selvfølgelig også afholdes sommerfest og julefrokost.

Du kan læse mere om CIMT på vores hjemmeside: https://www.regionh.dk/om-region-hovedstaden/regionens-centrale administration/CIMT/Sider/default.aspx

Yderligere informationer
Vil du vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Nick Klüver-Jensen på telefon 24 41 96 24 eller email [email protected].

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for Administrations- og IT-personale m.fl., med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Vores adresse: Borgervænget 5, 2100 København Ø, med fri parkering, tæt på Ryparken St. og busforbindelser til Hans Knudsens Plads.

Ansættelsen er fra den 1. februar 2024.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er densøndag den 17. december 2023, men da vi afholder samtaler løbende, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning allerede nu.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 17. december 2023