Souschef til Finansministeriets grønne center

København K

Vil du være med til at løfte det grønne område, og har du en faglig interesse for økonomiske konsekvenser af dansk politik? Brænder du for ledelse, og har du flair for det? Som souschef i Finansministeriets grønne center får du fagligt ledelsesansvar og en central rolle i Finansministeriets arbejde med koordinering af det grønne område.

Centeret har ansvaret for finanslovsbudgetterne for Miljøministeriet (§ 23), Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (§ 24) samt Klima, Energi-, Forsyningsministeriet (§ 29). Opgaveporteføljen består derfor bl.a. af budget- og bevillingsopgaver på disse ministerområder.

Centeret varetager desuden den interne koordination i Finansministeriet på det grønne område, herunder betjeningen af Grønt Udvalg. Koordinationen indebærer bl.a. analyser af offentlig regulering og udarbejdelse af politiske oplæg med fokus på virkninger for samfundet.

Endvidere varetager centeret Finansministeriets arbejde med internationalt klima og energi særligt i forhold til de økonomiske implikationer heraf. Endeligt er arbejdet med GrønREFORM (ny miljø- og klimaøkonomisk model) også forankret i centeret.

Centeret består af 3 kontorchefer, 2 souschefer, 16 AC’ere og 4 studenter.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor du sammen med engagerede og dygtige medarbejdere og kolleger kommer tæt på de politiske beslutningsprocesser. Medarbejderne har stor faglig bredde, der er mange højt prioriterede opgaver og en unik mulighed for at bidrage til Finansministeriets arbejde.

Du får mulighed for at udvikle din personlige ledelsesstil og sætte dit eget præg på opgaveløsningen. Samtidig vil du også få den nødvendige sparring og opbakning. Stillingen udgør således en unik platform for at udvikle en stærk og helstøbt lederprofil med fokus på både strategisk ledelse, faglig ledelse, personaleledelse og driftsledelse. Vores vision er at udvikle fremtidens topledere.

Om dig Vi lægger vægt på, at du har:

  • Høj faglighed og stærke analytiske kompetencer med flair for både tal og formidling af komplekse problemstillinger
  • Erfaring med og/eller interesse for policyudvikling og -implementering
  • Gode samarbejdsevner, som kan bringes aktivt i spil og understøtte gode processer både internt og eksternt med centerets talrige eksterne interessenter
  • Performanceorientering med fokus på at skabe resultater af høj kvalitet
  • Personligt engagement, drive og gennemslagskraft til at varetage en udadvendt rolle
  • Dømmekraft, beslutningskraft og integritet.
  • Erfaring med international økonomi og det internationale økonomiske samarbejde og et tæt kendskab til beslutningsprocesserne i EU-samarbejdet.

Vi regner med, at du har en faglig velfunderet profil inden for økonomi og/eller samfundsvidenskab (fx cand.scient.pol., cand.polit eller cand.oecon).

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Flere oplysninger Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Christine Aggerstrøm Hansen på [email protected] eller +45 24 82 34 50 eller Malene Lauridsen på [email protected] eller +45 25 43 98 85.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 12. december 2023.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 12. december 2023