Ledende overlæge eller overlæge til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Psykiatrisygehuset Slagelse

Slagelse


Vores Psykiatriske Akutmodtagelse på Psykiatrisygehuset i Slagelse søger en ny ledende overlæge eller overlæge. Du bliver en vigtig medspiller i vores team - i en moderne psykiatriorganisation med ambitioner om høj faglig kvalitet og sammenhængende patientforløb.

Som ledende overlæge hos os vil du få

  • Et attraktivt job i en veldrevet akutmodtagelse, hvor du i samarbejde med oversygeplejersken skal lede an i behandlingen af patienterne i jeres 12 senge
  • Ledelsesansvar for den lægefaglige behandling og daglige ledelse af læger, inkl. uddannelseslæger, tilknyttet afsnittet
  • Medlem af en større ledergruppe på godt 25 personer med både overlæger, psykologer og oversygeplejersker

Der vil også være mulighed for søge stillingen som overlæge. I stillingen som overlæge vil du i samarbejde med oversygeplejersken og det tværfaglige plejepersonale lede an i behandlingen af patienterne i jeres 12 senge. Du vil ligeledes deltage i daglige konferencer omhandlende vores indlagte patienter og samarbejde mellem de forskellige sengeafsnit samt vores ambulatorier. Samtidig vil du have mulighed for at styrke din faglige udvikling ved deltagelse i både danske og internationale psykiatrikonferencer og i samarbejdet med dine kollegaer.

Vores organisation
Psykiatrisygehuset i Slagelse har 97 sengepladser, heraf er de 12 på vores Psykiatriske Akutmodtagelse (PAM). PAM har et søsterafsnit, PAM Intensiv, der behandler højintensive patienter og primært modtager patienter indlagt med tvang og behandlingsdom. Derudover har vi to intensive afsnit, to integrerede afsnit samt et ældreafsnit på sygehuset.

Din hverdag på PAM
I stillingen som ledende overlæge vil du sammen med oversygeplejersken på afsnittet indgå i den større gruppe af ledere i Psykiatrien Vest, som sammen med afdelingsledelsen har fokus på bl.a. forbedringstiltag, lederfællesskab og udviklingen af vores behandlingsforløb. Dette arbejde vil du også deltage i som overlæge, dog med et mere internt fokus på afsnittet. Der er et tæt samarbejde i lægegruppen på sygehuset og med vores ambulante læger og et stort fokus på at understøtte gode og sammenhængende patientforløb.

Det daglige arbejde i PAM består primært af stuegangsopgaver, hvor man i samarbejde med de tilknyttede yngre læger varetager den initiale behandling af nyindlagte patienter, og påbegynder planlægning af videre behandling og eventuelt udredning. Patienterne er oftest indlagt mindre end 1 uge i PAM, og er der brug for længere tids indlæggelse, så bliver patienterne flyttet til stationært afsnit.

Vi tilbyder dig en spændende stilling med stor selvstændighed og fleksibilitet samt fokus på fagligt indhold på en arbejdsplads i konstant udvikling. Vi lægger stor vægt på en kultur, der er præget af dialog og respekt. Vi arbejder med udviklingen af en recovery-orienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i patientforløbene. En psykiatri, hvor patienterne gerne vil modtage behandling, og medarbejderne gerne vil arbejde.

På Psykiatrisygehuset har vi på alle hverdage morgen- og middagskonferencer med deltagelse af speciallæger, uddannelseslæger, psykologer samt oversygeplejersker/assisterende oversygeplejersker. Vi har et stort fokus på vores uddannelsesmiljø og kompetenceudvikling, som vi prioriterer i vagtplanen efter bedste evne.

Der er gode muligheder for efteruddannelse i Psykiatrien Vest. Eksempelvis er der for psykiatere mulighed at tage specialistuddannelsen i psykoterapi.

Du vil indgå i vagtlaget i bagvagtsfunktion og hyppigheden af disse kan drøftes med ansættende ledelse.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstilrettelæggelse, tæt ledelsessparring og en attraktiv lønpakke uanset om man ansættes som overlæge eller ledende overlæge.

Psykiatrien Vest har en busordning med afgang fra København og Solrød t/r på hverdage.

Vores forventninger til dig

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet speciallæge i psykiatri
  • Gerne erfaring fra akutpsykiatrien men ikke et krav
  • Interesse og kompetencer inden for psykopatologi og psykofarmakologi

Søger du stillingen som ledende overlæge, så ser vi gerne, at du har du ledelsesmæssig erfaring eller har interesse i at opbygge erfaring med ledelse. Der kan være mulighed for at tage en lederuddannelse.

Personlige evner

  • Overblik i den komplekse hverdag
  • Beslutningsdygtig og handlekraftig
  • Kan skabe engagement og arbejdsglæde
  • Har lyst til at initiere faglig udvikling

Der vil i stillingen være tale om vejledningsopgaver i forbindelse med yngre lægers videreuddannelse (H-læger).

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Foreningen af speciallæger og Danske Regioner. Der er tale om en fuldtidsstilling, og vi ønsker, at du kan starte 1. juli eller efter aftale. Vi gør opmærksom på at der ved ansættelse i Psykiatrien indhentes straffeattest (§22).

Du kan læse mere om [xxxxx] som arbejdsplads her.

Skal vi arbejde sammen?
Så send din ansøgning, CV og andre relevante bilag via linket, så vi kan lære dig at kende. Ansøgningsfristen er 16. juni 2024 og vi indkalder til samtaler løbende.

Vil ud vide mere?
Så er du meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre mere om os hos konstitueret cheflæge Martin Markvardsen eller oversygeplejerske Christina Neergaard.

I Psykiatrien Vest er der samlet ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutpsykiatri, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med tre professorer og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 16. juni 2024