Billedkunstlærer til [xxxxx]

Aabybro

Kunne du tænke dig at være med til at forme næste generations kreative sind?

Jammerbugt Kulturskole søger en iderig kunstner/underviser til varetagelse af billedkunstundervisningen i kulturskolen.

Vi leder efter en passioneret kollega, der er billedkunstfaglig velfunderet, har stor pædagogisk erfaring, og har flair for og lyst til at arbejde kreativt med børn og unge. Du har et bredt syn på billedkunst som fag, og kommer med gode ideer til nye undervisningsforløb, hvor eleverne får mulighed for at stifte bekendtskab med og dygtiggøre sig i mange forskellige udtryksformer – også gerne grafisk, design, elektronisk, mv.

Udover den ugentlige undervisning, kan der også være mulighed for sommerkunstskole, tværfaglige projekter mv. – kun fantasien sætter grænserne.

Vi forventer, at du deltager aktivt i relevante møder, udstillinger mv., samt at du har lyst til at udvikle billedkunst som fag i Kulturskolen.

Er du klar til at bringe dine innovative idéer til livs og skabe unikke undervisningsforløb? Så er dette din mulighed for at blive en del af vores spændende team.

Stillingen søges besat pr. 01. august 2024, og er som udgangspunkt normeret til 30% (11,1/37) med mulighed for udvidelse af timetallet på sigt for den rette person.

Ansøgninger modtages kun elektronisk og senest den 5. juni 2024

Vi forventer at afvikle samtaler i uge 24.

Du kan læse mere om Jammerbugt Kulturskole på www.jammerbugtkulturskole.dk

Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Kjellerup Christensen på [email protected] eller telefon 41 91 32 44
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Aabybro
  • Onsdag den 05. juni 2024