2 lærere til kompetencecenteret på Samsø Skole

Samsø

Børn gør det så godt de kan, med de forudsætninger de har, og i de rammer de indgår i.

Passer det udsagn til din tænkning og tilgang, så kom og bliv en del af Samsø Skoles Kompetencecenter.

Hvem er vi?

Vores motto er "Samsø skole – skolen for alle". Vi har tre afdelinger, som arbejder tæt sammen om at skabe gode børneliv: almen undervisning, specialundervisning (Kompetencecenteret) og Fritid (Sfo og klubber). På skolen er vi ca. 250 børn og 45 voksne, og en stor del af skolen har til huse i nye bygninger. Vi bruger ikke konceptpædagogisk, men har fokus på tryghed, bæredygtighed og opfindsomhed.

I Kompetencecenteret underviser vi elever, der har behov for specialundervisning og anden specialpædagogiske bistand. Der er ca. 40 elever indskrevet og de undervises enten i Centerklassen, i de almene klasser eller de har et kombineret undervisningstilbud.

Eleverne i Kompetencecenteret har forskellige diagnoser, vanskeligheder, ressourcer og forudsætninger. Omkring den enkelte elever er der et tæt og forpligtigende samarbejde mellem forældre, pædagoger og lærere. Derudover er der et godt og etableret samarbejde med PPR og Samsø Kommunes Familieafdeling.

Stillingerne i Kompetencecenteret

Vi søger lige nu to lærere til undervisning af indskolings- og mellemtrinselever i Centerklassen og til støtte for elever i almenundervisningen. Undervisningen tager udgangspunkt i specialpædagogiske metoder og tilgange. En væsentlig del af arbejdet handler om at støtte elevernes sociale, relationelle, kommunikative og personlige udvikling, for derved kan de udvikle deres faglige potentiale mest muligt. Dette gøres bl.a. ved brug af low arousal, visuelle støttesystemer, motorisk træning, udeliv, social læring og høj grad af forudsigelighed og struktur.

Begge stillinger er som udgangspunkt på 37 timer og med start 1. august 2024.

Vi tilbyder dig:

  • en afdeling der arbejder ud fra et resursefokuseret og anerkendende børnesyn (sammen med andre kollegaer får du KRAP-kursus i skoleåret 24/25)
  • teams hvor pædagoger og lærere arbejder ligeværdig sammen om at skabe et positivt læringsmiljø
  • en skole i udvikling, hvor skolens størrelse giver mulighed for nærhed og overskuelighed.
  • gode og hjælpsomme kollegaer, der er klar til at tage varmt imod nye kollegaer
  • en skole hvor vi gør brug af vores egne udeområder og den samske natur.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet lærer eller har anden relevant uddannelse
  • har erfaring med og/eller interesse i specialpædagogisk undervisning
  • er relationelt kompetent og arbejder bevidst med egen verbale og nonverbale kommunikation
  • er robust og rolig
  • kan arbejde med opmærksomhed på både den enkelte elev og elevgruppen
  • behersker skriftlighed
  • vægter det gode samarbejde med øvrige lærere, pædagoger, forældre og ledelse

Bemærk at vi også har en lærerstilling til vores almene folkeskoleklasser (indskoling), en pædagogstilling til vores fritidsafdeling samt nye medarbejdere til vores specialpædagogiske tilbud Oasen. Se alle stillinger på Samsø Kommunes hjemmeside.

Kontakt afdelingsleder Heidi Engly Vridt på tlf.: 30 10 54 95 eller mail: [email protected]

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. Børne- og straffeattester indhentes.

Ansøgningsfrist onsdag d.5. juni 2024

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende i uge 24

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d18d0e1d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Samsø
  • Onsdag den 05. juni 2024