Arenaskolens S-klasser søger 1 -2 lærere med ASF-pædagogisk profil

Greve Kommune, Greve

S-klasserne er hele Greve kommunes specialklasserække for børn, der vil profitere af en autismepædagogisk tilgang. Vi ligger fysisk placeret på Arenaskolen - en mindre multikulturel folkeskole i Greve nord, tæt på S-station og strand, hvor faglighed, sundhed og fysiske aktiviteter er væsentlige værdier. Du bliver en del af et nærværende, engageret og hjælpsomt personaleteam, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen med hinanden og inkluderende dagbehandler, ressourcepersoner fra PPR og familieafdelingen samt afdelingslederen.

Vi søger 1 – 2 lærere, som til sammen kan dække tysk og engelsk i udskolingen og engelsk, dansk og andre skolefag i indskolingen. Da vi arbejder med et fålærerprincip , er det vigtigt, at du har mod på at varetage undervisning i fag, du ikke er linjefagsuddannet i. Det er vigtigt, at du har en god forståelse vores elevgruppe, og at struktur og low arousal. Du skal også være stærk i skolehjemsamarbejdet.

I S-klasserne bliver du en del af en engageret personalegruppe og vi forventer at du:

  • Skaber udviklende men trygge læringsmiljøer med fokus på barnets faglige, sociale, personlige, sproglige og motoriske udvikling.
  • Kan bevare overblikket og undgå affektsmitte, når hverdagen til tider er travl og hektisk.
  • Ser relationsarbejde som en forudsætning for en god arbejdsdag og for elevernes faglige udvikling.
  • Har visioner og lyst til at arbejde målrettet med at kvalitetssikre det faglige og sociale læringsmiljø
  • Har humor og et positivt livssyn.

I S-klasserne tilbyder vi:

  • Et spændende specialpædagogisk miljø med en herlig elevgruppe
  • Et tæt teamsamarbejde i S-klasserne og et fagligt og socialt fællesskab med kollegerne på hele Arenaskolen.
  • Stor indflydelse på hverdagen i egne klasser
  • Høj grad af gensidig fleksibilitet med fokus på at skabe balance mellem arbejde og fritid
  • Gode muligheder for faglig sparring med inkluderende dagbehandler, specialpædagogisk konsulent, skolepsykolog og andre relevante fagpersoner.

Hvis du synes ovenstående lige er dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Arenaskolen er opdelt i 2 skoletilbud: Almen og S-klasserne og arbejdstiden er 7.50-15.00, samt torsdag fra kl. 7.50-17.00 med mulighed for flekstid, når du ikke har undervisning eller møder. Ledelsesteamet består af skoleleder, viceskoleleder, indskolingsleder, samt afdelingsleder for vores specialafdeling. Tillige har skolen en SFO til og med 3. klasse. Skolen har ialt 70 ansatte og ca. 400 elever. Se mere om os her på dette link.

Hvis ovenstående har interesse, er du velkommen til at kontakte mig for mere information eller et besøg, Gertrud Petersson, afdelingsleder, 2046 6047.

Vi skal have din ansøgning senest fredag d. 14. juni kl 10. Samtalerne afholdes løbende frem til d. 20. juni.

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst på området og der indhentes børneattest forud for ansættelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Greve