Konfirmandunderviser til Hadsten Storpastorat

Hadsten

Konfirmandunderviser til Hadsten Storpastorat

Til vores hold af minikonfirmander og konfirmander søger vi en konfirmandunderviser, der i samarbejde med to af vores præster skal tilrettelægge og undervise konfirmander og minikonfirmander.

Undervisningen foregår i Sognegårdene i Hadsten og Hadbjerg på tirsdage og torsdage eftermiddage. Derudover enkelte hele dage, der endnu ikke er fastlagt.

I Hadsten Storpastorat ønsker vi os en underviser, der har en relevant faglig baggrund; f.eks. teologi/religionsstuderende, lærer med kristendom som linjefag, diakon eller KK-medarbejder.

Som underviser skal du lægger vægt på at skabe en tryg og rar atmosfære, kunne fortælle bibelhistorier og kunne perspektivere det til de unges liv og hverdag.

Ansættelsen er på 8 timer pr. uge i gennemsnit (inklusive forberedelse) med start i uge 35 og året ud. I alt 18 uger.

Du skal samlet dække 144 undervisnings- og forberedelsestimer. Det er vigtigt med fleksibilitet. Der kan være uger, hvor der er flere undervisningstimer og uger, hvor der er færre.

Timelønnen er kr. 352,73 kr. i nutidskroner plus feriepenge for bachelorer, diakoner med bestået bachelor, KK-medarbejdere med linjefag i kristendom eller tilsvarende og læreruddannede med linjefag i kristendom. Opfylder man ikke kompetencekravet som konfirmandunderviser er timelønnen kr. 239,84 i nutidskroner plus feriepenge.

Ansættelse fra uge 35 eller snarest derefter.

For nærmere information kontakt præst Lise Thorbøll Melchiorsen: e-mail: [email protected] eller tlf.: 6155 1302 eller præst Mette Krabbe: [email protected] eller tlf.: 4088 9600

Vi skal modtage din ansøgning senest d. 9. aug. 2024 kl. 12.00. Vi vil gerne se både anbefalinger og eksamensbeviser medsendt din ansøgning. Ved ansættelse i Den Danske Folkekirke beder vi også om børneattest. Du kan sende din ansøgning i en samlet PDF-fil til E-mail: [email protected].

Vi afholder samtaler onsdag den 21. august efter kl. 12.00 i Hadsten. I samtalerne medvirker to af vores præster.

Du er velkommen til at gå på Hadsten Storpastorats hjemmeside og orientere dig nærmere om, hvem vi er.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 28.06.2024
  • Lærer
  • Hadsten
  • Fredag den 09. august 2024