Vikarstilling: /ad/vikarer-soges-til-adalskolen-og-stu-ringsted/vp9lsw

Vikar - Ringsted

Ådalskolen søger vikarer, der gerne har lidt erfaring inden for arbejdet med børn og unge med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Om jobbet
Vi arbejder i flerfaglige teams med lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere/assistenter. Der er ca. 6 elever i hver klasse, alle med forskellige former for indlæringsvanskeligheder pga. generel udviklingshæmning og funktionsnedsættelse.

Diversiteten i elevgruppen er stor og rummer elever med multiple funktionsnedsættelser, autisme og udviklingshæmning, og elevernes støttebehov er derfor også meget forskellige.Jobbet består bl.a. i at udføre og støtte op omkring de læringsmål og aktiviteter der er tilrettelagt for det enkelte barn, samt planlægningen af dette. Der er et tæt samarbejde mellem teamet og skolens terapeuter.Timeantal 25-37 timer.

Vores forventninger til dig er at du:
Derudover forventer vi at du er: .Vi tilbyder:
Et spændende, udfordrende, fagligt udviklende og afvekslende job med fokus på kerneopgaven.
En dynamisk arbejdsplads med fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.
Derudover tilbyder vi en skole med en unik beliggenhed i dejlige velindrettede lokaler med fantastiske udearealer og gode transportmuligheder.

Hvis du vil vide mere om Ådalskolen, kan du besøge skolens hjemmeside: www.aadalskolen.dk eller kontakte viceskoleleder Lars Hovgaard Jensen 21 12 61 96.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 21.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ringsted
  • Mandag den 20. maj 2024