[xxxxx] søger en dygtig underviser til Film og Tv-produktion

Storkøbenhavn

Brænder du for Film og Tv-produktion, og har du lyst til at undervise vores Film og TV-produktionselever (FTP). Så håber vi at høre fra dig.


Hvem er vi?


På NEXT Uddannelse København søger vi lige nu en underviser til vores Film og TV-produktionsteam. Mere specifikt bliver du en del af afdelingen Medie på Nørrebro, der også rummer fotograf, mediegrafiker og webudvikleruddannelsen.


I Film og TV-produktionsteamet er vi seks fastansatte og et stort antal timelærere, der dækker de faglige elementer. Uddannelsen er i konstant udvikling, og nye fagligheder skal løbende udvikles og formidles. Vores elever er videbegærlige og stiller høje krav til deres uddannelse. Undervisningen varierer mellem klasse- og projektorganiseret undervisning.


Vi råder over opdateret teknologi, der tåler sammenligning med den standard, der er gældende i branchen, og produktionsfaciliteterne er til rådighed for eleverne døgnet rundt.


Primære arbejdsopgaver


  • undervisning fra grundforløb 2 til svendeprøveniveau, med særlig fokus på undervisning i redigering
  • samarbejde om udvikling af undervisning i eget team og på afdelingsniveau
  • administrative opgaver ift. til elevens læring og forløb, samt alt det løse, som hører sig til i et involverende og ambitiøst læringsmiljø

Vi søger en kollega, som


  • har en relevant faglig uddannelse og minimum 5 års relevant erhvervserfaring
  • er åben, en teamplayer og interesseret i stærkt samarbejde og udvikling af mennesker, både fagligt, socialt og personligt
  • vil undervise elever fra grundforløbet og op til svendeprøven, med fokus på den enkeltes faglige udvikling, og vil arbejde med match af elever og virksomheder med henblik på at skaffe lærepladser i samarbejde med kollegaer, vejledning og administration
  • har en omfattende teknisk viden på ekspert niveau, samt kan undervise i digitale teknologier og workflow samt i et eller flere af uddannelsens specialefag kamera, lys, lyd eller redigering
  • er en rutineret tv- og/eller filmfotograf, samt er rutineret indenfor 3-punktslyssætning
  • har erfaring med lydoptagelse på lokation, og er rutineret klipper, der har stor erfaring med Premiere Pro
  • har kendskab til grundlæggende dramaturgi og journalistik, samt har sans for struktur og planlægning med elevers læring for øje

Almene kvalifikationer


Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som NEXT betaler.


Ansættelsesvilkår


Stillingen er på fuldtid og placeret på Nørrebro. Vi har dog flytteplaner til en destination i Storkøbenhavn, som vi ikke kender endnu.


Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18%.


Vi håber, at du kan starte 1. august 2023 eller snarest muligt derefter.


Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.


Ansøgning og kontakt


Send CV, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt, hvis stillingen er noget for dig.


Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25.


Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Sine Bjerkan på tlf. 21 33 83 93, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Om NEXT


NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieuddannelser, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.


NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Storkøbenhavn
  • Torsdag den 30. maj 2024