Lærer med talent for udvikling af læringsmiljøer og børnefællesskaber

Struer

Vi søger en fagligt stærk, engageret og foretagsom lærer til en fuldtidsstilling i Det Kommunale Ressourcekorps på skoleområdet i Struer Kommune. Korpset består af en faglig leder/pæd. konsulent, en autismekonsulent og tre ressourcelærere og er organisatorisk forankret i Center for Børn og Unge med Velfærdshuset som base.

Dagligdagen foregår ude på skolerne, hvor korpsets kerneopgave er at understøtte og samarbejde med ledelse, lokale ressourcepersoner og klasseteams om faglighed, trivsel og udvikling i klasserne. Som udgangspunkt udpeger skolerne relevante opgaver og indsatser, hvor korpset inddrages. Hver lærer har to/tre skoler som primær samarbejdspartner, men når opgaven kræver det, arbejder vi på tværs og i fællesskab med hinanden.
Vi betjener både det almene område og specialområdet med sparring, samskabende og kapacitetsopbyggende indsatser.

Vi indgår i et praksisnært samarbejde med skolerne og PPR om udvikling af læringsmiljøer og inkluderende processer, der hver dag understøtter børnenes deltagelsesmuligheder.
Vi udvikler relevante forløb og materialer, når vi oplever behov for det, og indgår i praksisfællesskab med skolens medarbejdere, når tiltag skal udvikles, afprøves og evalueres.

Vi søger derfor en teamplayer med et solidt kendskab til inkluderende undervisning og pædagogisk rammesætning.

Vi tilbyder:

  • En mangfoldig arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver fordelt på forskellige skoler med dygtige og imødekommende medarbejdere.
  • Godt 1800 skønne elever fordelt på kommunens syv folkeskoler (fire grundskoler og tre overbygningsskoler) samt Ungdomsskolen.
  • Et spændende job hvor du i høj grad har indflydelse på opgaveløsningen og mulighed for at sætte dig selv og dine kompetencer i spil.
  • Tilhørsforhold til korpset bestående af kompetente, engagerede og sjove kolleger. Vi ser os som et hold og et professionelt læringsfællesskab. Her er faglig kompetence, fleksibilitet, nysgerrighed og en god portion humor vigtige værdier. Vi har det godt med hinanden.
  • Et ugentligt møde for korpset, hvor vi koordinerer og sparrer med hinanden samt jævnlige ”Faglige fredage”, hvor vi sammen har fokus på faglig udvikling.
  • Et tværfagligt og velfungerende samarbejde med PPR og Det Kommunale Ressourcekorps på dagtilbudsområdet.
  • En plads på holdet i Struer Kommunes skolevæsen, hvor vi arbejder ud fra en sammenhængende børne- og ungepolitik: ”Lyden af glade børn og Unge”. https://www.struer.dk/media/ielfjs1k/b%C3%B8rne-og-ungepolitik-2022.pdf . Vi arbejder med meningsfuld velfærd, hvor opgaven sætter holdet, vi finder de fleksible løsninger og har ”license to act”.

Vi forventer af dig:

  • At du har en læreruddannelse og indgående kendskab til undervisning i almene klasser og evt. relevant erfaring eller efteruddannelse ift. f.eks. specialundervisning, støtte, inklusion og fællesskaber.
  • At dit grundlæggende syn på børn, undervisning og pædagogik harmonerer med Struer Kommunes målsætning om en styrkelse af de almene fællesskaber, så flere børn får muligheden for at opleve sig som en del af disse.
  • At du møder skolerne med nysgerrighed og mod til respektfuld sparring, der udvikler både skolerne og dig.
  • At du evner at omsætte din viden til i samarbejde med skolerne at rette fokus mod konteksten og fællesskabet for at skabe deltagelsesbaserede indsatser i klassen.
  • At du kan arbejde systematisk med afprøvning og opfølgning på understøttende tiltag i samarbejde med skolens medarbejdere.
  • At du er en teamplayer, er reflekterende og kan arbejde i forskellige skolekulturer og kontekster.
  • At du trives i en omskiftelig hverdag og handler roligt i tilspidsede situationer.
  • At du kan (og kan trives med at) være selvtilrettelæggende i dine arbejdsopgaver.

Vi hører meget gerne, hvad du ellers brænder for og ønsker at byde ind med.

Stillingen er på 37 timer med start 1. august 2024. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Du skal have kørekort og egen bil.

Der indhentes referencer og børne- og straffeattest som led i ansættelsesforløbet.
Ansøgningsfrist: 18. juni 2024, kl. 08.00. Ansættelsessamtaler forventes afviklet torsdag d. 20. juni efter kl. 16.00.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte faglig leder Peter Kold på 20 68 92 24 eller afdelingsleder for skoleområdet Helle Noer Jepsen på 20 81 01 05.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 08.06.2024
  • Lærer
  • Struer
  • Tirsdag den 18. juni 2024