CV-bank for e-commerce, digital marketing og marketing specialister

Kolding

Kan du udvikle det digitale salg, og evner du at udnytte platforme og marketing automation til mere salg?

Leder du efter en stilling som e-commerce manager, PPC-specialist, marketing manager eller assistent, kan du anonymt oprette dig i Selectors specificerede CV-bank.

Selectors løser en række opgaver anonymt og fortroligt, og vi har løbende henvendelser fra virksomheder, der ønsker en opgave besat uden annoncering. Kompetencerne som virksomhederne efterspørger spænder bredt indenfor digital marketing, og tit viser det sig, at du kan være relevant til flere forskellige stillinger.

Selectors har en CV-bank med personprofiler, der alle er relevante i forhold til vores kunder og de opgaver, vi normalt løser i hele Danmark. Det betyder, at vi har et godt udgangspunkt for at finde de rette kandidater, til alle parters tilfredshed.

Ønsker du at blive optaget i vores CV-bank, kan du uploade dit CV herunder – det skal være i Word eller PDF-format. Selectors efterlever naturligvis reglerne for persondataforordningen og når du sender dit CV til os, giver du samtidig samtykke til, at vi må anvende dine data i forbindelse med relevante jobs.

Bemærk: Du skal indsætte dit CV både under "ansøgning" og "CV", for at vores system gemmer dine data.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Kolding