Rekrutteringsfirma

Smed el. mekaniker til virksomhed i Nørre Aaby

Er du en faglært entusiast med passion for mekanik, stærk i konstruktionen og på udkig efter nye, spændende arbejdsopgaver? Har du kompetencer inden for opbygning, reparation og vedligeholdelse af maskiner og udstyr? Så har vi nu en spændende mulighed for at bringe dine evner i spil, gå i dybden med egne opgaver og være en central del af et dedikeret team.

Om jobbet

Vi søger en smed, mekaniker eller lign. til en virksomhed i Nørre Aaby, som servicerer og reparerer større maskiner og særlige transportmidler af kendte mærker.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Opbygning, reparation og vedligeholdelse af et bredt udvalg af maskiner
  • Løbende kvalitetskontrol af udført arbejde
  • Sikre, at alle projekter bliver gennemført med den højeste standard af sikkerhed og kvalitet

Der er tale om arbejde på daghold

Hvem er du?

Vi søger dig, som elsker at følge din arbejdsopgaver helt til dørs. Om du er uddannet mekanikker, smed eller autodidakt er underordnet, det vigtigste er, at du stoler på egne kompetencer, da du kommer med en solid viden og erfaring fra en lignende stilling. Du besidder gode samarbejdsevner og kan tage initiativ, arbejde selvstændigt og engagement kan ses i kvaliteten af dit arbejde. Du går ikke på kompromis med kvaliteten og har altid kundens behov i sigte.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et try/hire-forløb hos en spændende virksomhed i rivende udvikling. Du får en stilling, hvor der er faglige udfordringer, hvor du har mulighed for at sparre med dygtige kolleger og hvis det ønskes, er der også mulighed for videreuddannelse. Der er gode ordnede arbejds- og lønforhold med bl.a. en fordelagtig sundhedsordning. Virksomheden løfter sig sociale ansvar og er årligt med til at uddanne mange nye medarbejdere.

Ansøgning

Der er opstart snarest muligt, så lyder det som noget for dig? Så skynd dig at søge stillingen allerede i dag! Du søger ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade dit CV.

Vil du vide mere om jobbet, eller er du i tvivl, om det er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig på e-mail: [email protected] eller mobil 4121 1408.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 12.06.2024
  • Mekaniker
  • Fredag den 28. juni 2024