Personbilsmekaniker for Mercedes-Benz søges til Ejner Hessel i Horsens

Horsens

Vi søger en dygtig personbilsmekaniker til vores afdeling i Horsens, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz personbiler.Vi har travlt på værkstedet - og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Måske du lige nu går rundt som mekaniker eller diagnosetekniker på et værksted i Østjylland og har mod på spændende, nye udfordringer hos en af Danmarks største bilforhandlere?Hos Ejner Hessel vil du opleve en hverdag med et uhøjtideligt arbejdsmiljø i et topmoderne bilhus, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du vil blive en del af det lokale team i Horsens, som rummer 23 dygtige og flinke kolleger. Du bliver samtidig en del af det store Hessel-team med over 1.700 kolleger fordelt over vores 30 afdelinger rundt om i landet. Du vil opleve, at Ejner Hessel er en meget flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Vi tilbyder yderligere attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring.Vi kan tilbyde dig:
  • Et udfordrende job med servicering, reparation og fejlsøgning af Mercedes-Benz personbiler.
  • En hverdag i et stort og moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden.
  • Dygtige og flinke mekanikerkolleger.
  • Attraktive ansættelsesvilkår - herunder sundhedsforsikring.
  • Du er...
  • Udlært personbilsmekaniker og gerne med kendskab til Mercedes-Benz (dette er dog ikke et krav).
  • Erfaren og har gerne kompetencer med fejlsøgning og højvoltssystemer.
  • Grundig og sætter derfor en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet.
  • Selvstændig og klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for.
  • Kontakt Værkfører Dean Busack på telefon[xxxxx], hvis du har spørgsmål til jobbet eller blot ønsker en uformel snak.Vi glæder os til at høre fra dig!Om Ejner Hessel A/SDet familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 29 afdelinger - heraf 17 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle, og har senest i 2021 og 2022 overtaget importen af Mercedes-Benz lastbiler og busser i Denmark. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.650 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Mekaniker
    • Horsens