Rekrutteringsfirma

Erfaren el-beregner til beregnerkontor

Hele Danmark

Få yderligere info om stillingen
Om virksomheden:
Overgaard kalkulation er en moderne el-kalkulations kontor med 60 års erfaring, der arbejder både med kalkulation og el-projektering. Kunderne spænder vidt fra elinstallatører, entreprenører, rådgivende ingeniører, og til offentlige og private kunder.

Virksomheden arbejder på langvarige forhold til deres kunder, hvilket har gjort, at en stor del af kunderne er kendte i dagligdagen. Man ser sig selv, som samarbejdspartner fremfor underleverandør.

Opgaven:
Du tilbydes en stilling i et fagligt stærkt miljø, stor adspredelse i arbejdsopgaverne, indflydelse på den faglige udvikling, være med til at præge den digitale omstilling, som er en vedvarende proces i forhold til udviklingen

Man regner på alle former for elinstallationer. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt med den enkelte opgave, med mulighed for sparring med kollegaer hvis der er behov for det.

Du vil få den direkte kontakt med kunden på den enkelte opgave, dette skal sikre via dialog med rådgiver og entreprenører, at opgaven bliver kalkuleret og leveret til tiden

Personlige og faglige kvalifikationer:
Du har et stort drive, en positiv livsindstilling og tilgang til opgaverne. Det er vigtigt at du kan samarbejde på tværs i organisationen, og kan kommunikere med kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Det forventes du har en baggrund som elinstallatør eller tilsvarende. At du skriver og taler dansk, og har erfaring med el kalkulationer. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og har lyst til at sætte dit præg på virksomheden.

Man forventer, du har +5 års erfaring med kalkulation af større byggesager.

Virksomheden tilbyder dig:
Virksomheden tilbyder dig en udfordrende stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid.

Du vil som udgangspunkt få arbejdssted på virksomhedens adresse i Aarhus, men der er mulighed for fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsplads, så der er plads til både familie og arbejdsliv. I virksomheden ligger man vægt på at have en arbejdsuge på 37 timer.

Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke, med pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Alle spørgsmål kan rettes til prokan rekruttering, partner Finn Villemoes Pedersen på 24 20 06 13 mail [email protected] eller send en ansøgning via vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vore stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Få yderligere info og kontakt på Prokan Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 20.06.2024
  • Økonom