Elevplads: BEWI søger økonomielev til Holbæk

Elev - Holbæk

BEWI er en international leverandør af emballage, komponenter og isoleringsløsninger, dedikeret til bæredygtighed i enhver del af værdikæden, fra produktion af råmaterialer og slutprodukter til genanvendelse, og fører an mod en cikulær økonomi i branchen. Med visionen om at beskytte mennesker og varer for en bedre hverdag skaber BEWI værdi for sine kunder, samfundet og ejerne på innovative og effektive måder. BEWI har fem forretningsdivisioner: RAW, Insulation & Construction (I&C), Packaging & Components (P&C), Automotive og Circular.
Packaging & Components (P&C)-divisionen producerer standard- og skræddersyede løsninger til mange industrisektorer, herunder kasser til transport af fisk og andre fødevarer, beskyttende emballage til fine varer samt tekniske og Automotive komponenter.
BEWI Denmark er førende leverandør af både standard og skræddersyet komponent- og emballageløsninger til fiksering og beskyttelse af produkter. Vi stræber efter at udvikle løsninger, der passer til vores kunders behov, hvorfor vi udbyder en produktportefølje af blandt andet EPS, EPP og vores papirbaserede Honeycomb materiale og altid med fokus på bæredygtighed. Vores produktionsfaciliteter er placeret i Holbæk, Tvilho, Thorsø, Hobro og Hirtshals med omkring 220 ansatte.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 03.06.2024
  • Økonom
  • Holbæk