Rekrutteringsfirma

Økonomiassistent til international produktionsvirksomhed

Midtjylland

Er du samarbejdsorienteret og engageret, og vil du arbejde med bogholderi, lønregistrering og rapportering? Så er der en spændende mulighed for dig i en førende dansk komponentproducent i Midtjylland.

Kvalitetskomponenter til industrivirksomheder


Vores kunde er en førende dansk producent af komponenter til en bred palette af industrivirksomheder over hele verden. Virksomhedens økonomiafdeling skaber et sikkert økonomisk fundament for virksomheden og understøtter både indenlandske og udenlandske datterselskaber. Til at sikre rettidig og højkvalitets bogholderi, lønregistrering og rapportering leder vi nu efter en økonomiassistent.

Mere konkret kan du se frem til at udføre:

  • Registreringer i finans-, debitor- og kreditorbogholderi
  • Månedlig lønkørsel for ca. 100 timelønnede kolleger
  • Fakturering og økonomisk projektkoordinator på virksomhedens kundeprojekter
  • Afstemninger
  • Deltagelse i månedsafslutning

Du får direkte reference til økonomichefen og vil blive en del af den landsdækkende økonomiafdeling. Du får din daglige gang på en af virksomhedens fabrikker, der er beliggende centralt i Midtjylland.

Økonomisk snilde og erfaring med lønbehandling


Nogle nøgleord for din arbejdsstil er selvkørende, struktureret og grundig, da du i denne rolle kommer til at holde styr på mange sideløbende processer og deadlines. Som lønansvarlig for ca. 100 timelønnede sætter du en ære i at sørge for, at dine kolleger får den rette løn til den rette tid.

Din konkrete uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, det vigtigste er, at du er bekendt med de mange aspekter af bogholderi, og at du har siddet nogle år med lønkørsel til timelønnede. Derfor er du også fortrolig med økonomisystemer, allerhelst Navision, da det er det, du vil komme til at arbejde i.

Du er desuden up-to-date med, hvad der rører sig på lovgivningsfronten inden for bogholderi, og du er flydende på både dansk og engelsk.

Ansvarlig og udviklende arbejdsplads


Med en målsætning om hele tiden at være den bedste og mest attraktive samarbejdspartner for sine kunder, udvikler produktionsvirksomheden sig løbende på både kompetencer og viden om råvarer og processer.

Derfor investerer de også i deres medarbejdere ved at sikre gode ansættelsesforhold og ved at tilbyde udviklingsmuligheder gennem efteruddannelse. Du bliver desuden en del af en uformel organisation, som er præget af ansvarsbevidsthed og gensidig tillid og respekt.

Interesseret?


Bemærk rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at vise dit CV og andet medsendt materiale til virksomheden.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Midtjylland