Økonomichef med fokus på fremtidens sundhedsvæsen, Næstved, [xxxxx]

Slagelse

Vil du være med til at sikre økonomien på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og løbende digitalisere og automatisere processer og forretningsgange i organisationen? Så har vi et spændende job til dig.

Vi søger netop nu en engageret økonomichef til vores enhed Økonomi og Planlægning, som er en af fire enheder i sygehusets Administration. Som økonomichef vil du få en central rolle i at sikre en effektiv styring af økonomien på tværs af hele vores organisation.

På NSR arbejder vi efter strategien ”Sammen er vi bedst”, og du vil som økonomichef blive et vigtigt aktiv i at denne strategi efterleves, og vi leder derfor efter dig, der tør gå foran i arbejdet med at skabe en udviklende, spændende og mere digital arbejdsplads for vores knap 3.000 medarbejdere og ledere.

Du bliver en del af en velfungerende ledergruppe i sygehusets administration med daglig reference til Stabschefen. Som økonomichef får du ansvaret for et veletableret og kompetent planlægningsteam og et forholdsvist nyt økonomiteam, hvor du selv kommer til at sætte dit præg og retning. Din enhed består af i alt 14 medarbejdere.

Om jobbet:

Du vil som Økonomichef få ansvaret for mange spændende og varierende arbejdsopgaver, hvor du får rig mulighed for at bringe din faglighed indenfor økonomi og ledelse i spil. Du vil med din nytænkning sikre en økonomisk styring, der tager udgangspunkt i den kliniske virkelighed. Du vil selv indgå i den konkrete opgaveløsning, ligesom du kommer til at stå i spidsen for forskellige tværgående opgaver, og være økonomifaglig sparringspartner for sygehusledelsen og afdelingslederne på NSR.

Det forventes, at du skaber overblik og har indsigt i de forskellige arbejdsområder, så du kan prioritere, kvalificere og sætte rammer og retning for arbejdet sammen med dine medarbejdere. Du har fokus på forbedringer af sygehusets mange administrative opgaver i fællesskab med medarbejderne i enheden, den øvrige stab og sygehusets kliniske afdelinger. Derudover har du blik for at videreudvikle tværgående indsatser og understøtte de mange gode tiltag, der allerede er i gang på NSR.

Du kommer også til at arbejde med forskellige planlægningsopgaver i relation til udmøntning af sygehusplanen, interne flytninger og de fysiske rammer, hjemtag af opgaver og specialer og kliniske databaser, drift og udvikling af sygehusets ledelsesinformation og datainformeret ledelse.

Ansvarsområder:

  • Overordnet ansvar for økonomi og planlægning på NSR sygehuse
  • Udvikle og implementere strategier for effektiv ressourceallokering og økonomistyring
  • Bidrage til videreudvikling af sygehusets ledelsesinformation, og understøtte datainformeret ledelse
  • Opbygge og lede et dedikeret team af økonomi- og planlægningskonsulenter
  • Sikre åben og tillidsbaseret kommunikation og samarbejde inden for enheden


Om dig:

Vi søger en dynamisk leder med en solid uddannelses- og/eller erfaringsmæssig baggrund indenfor økonomi, gerne fra en større politisk styret organisation med interesse for sundhedsøkonomi.

Du er en erfaren personaleleder med en god organisationsforståelse, som evner at skabe rum og rammer for et godt og udviklende arbejdsmiljø. Vi forventer, at du har solid erfaring med økonomi, og kan fungere som faglig sparringspartner for vores økonomi- og planlægningskonsulenter.
Din ledelsesstil er tillidsvækkende, respektfuld og motiverende, og du har gode samarbejdsevner, og kan naturligt begå dig på alle niveauer i organisationen. Vi forventer, at du er anerkendende, helhedstænkende og værdsætter det gode samarbejde, er resultatorienteret, har en proaktiv indstilling og ser værdien i selv at være med til at løfte afdelingens arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:

  • Muligheden for at arbejde i en fagligt udfordrende og dynamisk organisation
  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og moderne faciliteter
  • Ansvar for at opbygge og lede dit eget team af økonomi- og planlægningskonsulenter
  • Tæt samarbejde med dine lederkollegaer i Administrationen, Sygehusledelsen og Afdelingsledelserne på hele sygehuset
  • Medansvar for fremtidens sundhedsøkonomiske styring

Se også denne korte præsentationsvideo af vores Administration: https://we.tl/t-va2J6zIEVO

Ansøgningsfrist: 10. januar 2024 med ansættelse pr. 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Yderligere information: Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabschef Britt Dyg Haun på telefon: 4010 7826, eller mail [email protected].

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Slagelse
  • Onsdag den 10. januar 2024