Product Owner – frem digital transformation gennem ServiceNow

Vil du være med til at digitalisere, effektivisere og automatisere Energinets processer gennem ServiceNow - så vi i sidste ende kan lette den grønne omstilling?”Vi inddrager både hinanden og vores kunder, så vi skaber de gode processer. Vi er også et team med fantastisk sammenhold, og vi skal nok sørge for, at du lander godt her,” fortæller Marianne, Scrum Master og din nye kollega.”Vi inddrager både hinanden og vores kunder, så vi skaber de gode processer. Vi er også et team med fantastisk sammenhold, og vi skal nok sørge for, at du lander godt her,”Vi transformerer det, der skal servicereVi transformerer det, der skal servicereVi transformerer det, der skal servicereDit nye team, Transform Now – ServiceNow består af 12 kolleger, heriblandt udviklere, forretningskonsulenter og en arkitekt.Vi er ServiceNows kvalitetsansvarlige, både hvad angår drift og udvikling. Og det er os, der sikrer den gode brugeroplevelse, når vi digitaliserer vores processer og services.Men det er ikke det eneste, vi er gode til. Vi er også Erritsø-mestre i at bygge bro til vores kolleger.”Du får ikke kun indflydelse på, hvordan vi tilbyder digitaliseringsværktøjer. Du får også plads i et team, der nedbryder silotænkning,” siger Jimmi Hjuler, din nye leder.”Du får ikke kun indflydelse på, hvordan vi tilbyder digitaliseringsværktøjer. Du får også plads i et team, der nedbryder silotænkning,”Skub til IT Service Management og digitaliseringen gennem ServiceNowSkub til IT Service Management og digitaliseringen gennem ServiceNowSkub til IT Service Management og digitaliseringen gennem ServiceNowSom vores nye PO får du ansvaret for at understøtte hele rejsen for digitalisering af processer og services i Energinet – med ServiceNow som platform.Udover at have produktbudgetansvaret er det også dig, der tager teten på at udvikle teamets vision og mission og sikrer, at ServiceNow skaber værdi for Energinet og kommer i spil på den rigtige måde.Du understøtter Energinet, når du:
  • udarbejder roadmaps og virkeliggør dem
  • kontinuerligt udvikler og prioriterer backloggen
  • skaber stærke relationer til de mange teams, der er afhængige af ServiceNow
  • sikrer, at vi får inddraget kolleger fra andre teams, når der er brug for det
  • indgår i et samarbejde med vores øvrige Product Owners
  • prioriterer teamets fokusområder og er med til at sikre trivsel og udvikling i teamet – selvfølgelig i samarbejde med ledelsestrekanten (Scrum Master, Product Owner og Agile People Leader)
  • udarbejder roadmaps og virkeliggør demkontinuerligt udvikler og prioriterer backloggenskaber stærke relationer til de mange teams, der er afhængige af ServiceNowsikrer, at vi får inddraget kolleger fra andre teams, når der er brug for detindgår i et samarbejde med vores øvrige Product Ownersprioriterer teamets fokusområder og er med til at sikre trivsel og udvikling i teamet – selvfølgelig i samarbejde med ledelsestrekanten (Scrum Master, Product Owner og Agile People Leader)Vi styrer selv vores tid. Og det gør du selvfølgelig også. Så selvom du som PO ofte er på kontoret, får du selvfølgelig også en fuldt udstyret hjemmearbejdsplads.Du kan først og fremmest tale med folk …Du kan først og fremmest tale med folk …Du kan først og fremmest tale med folk …… for den teknologiske ekspertise har vi masser af. Men du skal være nysgerrig på den værdi, vi kan skabe ved at digitalisere processer, og hvis du har kendskab til ServiceNow-platformen, gør det bestemt ikke noget.Det vigtigste er din evne til at prioritere de mange ønsker fra forretningen – og forklare stakeholderne, hvorfor de af og til får et ”nej” (uden at spolere husfreden).Ellers forestiller vi os, at du har:
  • erfaring fra en lignende stilling, men det behøver ikke være fra branchen
  • styr på stakeholder management – for du ved, at uden dig kan kunderne ikke levere på deres agendaer
  • erfaring fra en lignende stilling, men det behøver ikke være fra branchenstyr på stakeholder management – for du ved, at uden dig kan kunderne ikke levere på deres agendaerSærlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
    Særlige forhold:På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest dem 13. juni 2024. Vi inviterer til samtale løbende, så send det til os allerede i dag. Vi holder 1. samtale online og 2. samtale på vores kontor i Fredericia.Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til Jimmi Hjuler, Senior Manager, IT Workplace Solutions på tlf. 2166 0535.
    Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet. Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Torsdag den 13. juni 2024