TECH STARTUP I AARHUS SØGER STUDERENDE TIL PRODUKTION - ER DET DIG?

Studiejob - Åbyhøj

Vi er en mindre virksomhed placeret her i Aarhus, CSS Electronics (csselectronics.com). Vores fokus er på udvikling, produktion og salg af CAN bus loggere.

Vores enheder bruges i bl.a. biler, lastbiler, fabriksudstyr, kamphelikoptere mm. til indsamling af data ift. optimering af benzinforbrug, sikkerhed, performance mm.

Om CSS Electronics

Firmaet blev oprettet i 2015 og er siden vokset hastigt, nu med salg i 100+ lande på tværs af 5,000+ kunder, inkl. VW, Hyundai, Bosch, Siemens mfl.

Om rollen som studentermedhjælper og arbejdsopgaver

Vi søger vi en studerende til hjælp med vores produktion.

Kort fortalt drejer det sig om at sidde hos os ~5-15 timer om ugen og hjælpe med at producere data loggerne. Dette involverer at køre printplader gennem tests, indsætte i kasser, skrue endeplader på, tilføje klistermærker mm. Derudover vil der være forskellige ad hoc opgaver.

Vi oplærer dig naturligvis i de forskellige trin og sidder på kontor ved siden af produktionsrummet hvis spørgsmål.

Selve processen er simpel og kræver ikke specielle tekniske kompetencer. Det er dog vigtigt, at du har følgende egenskaber:

1) Detaljeorienteret: Det er kritisk at der ikke sker fejl i produktionsprocessen. Det kræver derfor at du kan foretage en række produktionstrin systematisk og med mange gentagelser. Det kræver også at du er god til at dobbelt-tjekke dit arbejde og holde et systematisk process flow.

2) Modtagelig overfor feedback: Det er vigtigt at du kan tage imod feedback og justere din arbejdsgang ud fra det input vi giver

3) Punktlig: Du kan selv styre arbejdstiden, men vi forventer at du kommunikerer hvornår du kommer den følgende uge og overholder dette, da det er væsentligt ift. vores planlægning.

4) Effektiv: Det mest kritiske er, at der er 0% fejl i produktionsprocessen - men det er også væsentligt at du arbejder effektivt og på sigt oparbejder en god ratio ift. producerede enheder per time.

5) Evt. erfaring: Hvis du før har arbejdet med elektronikmontage e.l. tidligere er et plus.

Løn og timer

Lønnen er 110 kr/timen. I starten forventer vi ca 10 timer om ugen, men i takt med indkørsel og stigende salg vil der i nogle uger kunne være mindre/mere arbejde. Vi er fleksible ift. fx eksamener mm.

Derudover får du indblik i et spændende startup og et stærkt aftryk på dit CV!

Praktisk

Lokation er på kontoret (Søren Frichs Vej 38K, Kontor 35, 8230 Åbyhøj). Arbejdstiden kan være mellem 08:00 og 18:00 på hverdage, samt evt. senere på sigt. Derudover også i weekenden når du har godt styr på processerne.

Interesseret? I så fald send en mail til os med kort motivation og CV!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt: Martin Falch ([email protected])

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Åbyhøj
  • Onsdag den 12. juni 2024