Rekrutteringsfirma

QA/RA Engineer

Århus C

Om virksomheden

Cercare Medical er en innovativ virksomhed inden for medicoteknik med base i Århus. Med fokus på avancerede AI-algoritmer hjælper Cercare læger verden over med at fremskynde analyser af scanningsbilleder, hvilket potentielt kan redde liv. Efter at have opnået flere FDA-godkendelser og partnerskaber med prestigefyldte medicinske institutioner som Karolinska Instituttet, befinder vi os i en ekspansiv fase, hvor vi fortsat stræber efter at forbedre kvaliteten og effektiviteten af vores produkter.

Om afdelingen

Som en del af Cercares QA/RA-team vil du arbejde side om side med 2-3 andre regulatoriske eksperter. Teamet er tæt knyttet til udviklingsteamet og sørger for, at Cercares produkter overholder de højeste standarder. Med en medarbejderbase spredt over flere lande, kan du forvente et dynamisk og internationalt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Som QA/RA Engineer vil du spille en central rolle i at sikre, at Cercares produkter møder regulatoriske krav over hele kloden. Som bindeled mellem vores produktudviklerteam og diverse sundhedsmyndigheder, vil du hjælpe med at navigere og tilpasse løsninger til de forskellige markeder, Cercare opererer i.

Ansvarsområder

  • Kvalitetsstyring og -sikring af dokumentation

  • Udarbejdelse og vedligehold af klinisk evaluering

  • Overvågning af markedet efter produktlancering og relaterede aktiviteter

  • Udarbejdelse af produktdokumentation i henhold til myndighedskrav

  • Samarbejde tæt med udviklingsteams for at sikre overensstemmelse med regulatoriske retningslinjer

  • Kontinuerlig opdatering og justering af regulatoriske procedurer baseret på markedets feedback og ændringer i lovkravene.


Kvalifikationer

Erfaring med kvalitetsstyring, klinisk evaluering, post-market surveillance, og produktdokumentation vil være en betydelig fordel i denne rolle.

Ansøgning og kontakt

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment . Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aleksander Lundsted på alu @capax.dk .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

  • Øvrige
  • Århus C