Rekrutteringsfirma

Intern DKV Rådgiver

Frederiksberg

Frederiksberg Kommune er en selvstændig kommune, der geografisk er indlejret i Københavns Kommune og som er en del af Region Hovedstaden. Kommunen har i dag 104.664 indbyggere, og er med et areal på 8.7 kvadratkilometer den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksberg Kommune ledes af en kommunalbestyrelse på 29 medlemmer fordelt på 6 partier, med Michael Vindfeldt (A) som den nuværende borgmester.

Trods sin centrale beliggenhed i byen er Frederiksberg kendt for sine grønne områder, herunder Frederiksberg Have og Søndermarken. Kommunen er også hjemsted for flere uddannelsesinstitutioner såsom Copenhagen Business School (CBS), TEC, Københavns Universitet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Frederiksberg Kommune er tillige et sted med et stort og mangfoldigt kulturliv, som man som borger blandt andet kan opleve gennem byens mange teatre og kulturtilbud, såsom Aveny-T, Riddersalen, Betty Nansen Teatret, Cisternerne, Forum og KU.BE.

Frederiksberg Kommune har en ambition om at sikre tidssvarende drift og vedligehold af kommunens ejendomme. Under By, Kultur og Miljø ligger afdelingen By, Byggeri og Ejendomme, hvor Ejendomsservice og Drift er en af de underliggende afdelinger. I Ejendomsservice og Drift er der fire teams; Planlægning og Support, Bygningsservice, Ejendomskontor og Driftsteamet. Der søges nu en ny Intern DKV Rådgiver til Bygningsservice. Enheden Ejendomsservice og Drift har i alt 47 medarbejdere, som varetager både klassiske opgaver og udviklings- og effektiviseringsprojekter inden for både drift og service af de kommunale ejendomme fordelt på i alt ca. 495.000 m2.

Om Afdelingen

Enheden Ejendomsservice og Drift har i alt 42 medarbejdere og består som nævnt af 4 teams; Planlægning og Support har 4 medarbejdere, teamene Bygningsservice og Ejendomskontor har hver 10 medarbejdere og teamet Drift og Vedligehold har 18 medarbejdere.

Enheden arbejder med et samlet budget på +DKK 100 mio. til både akutte og planlagte opgaver.

Medarbejderne i Bygningsservice består primært af håndværkere, der fungerer som de daglige øjne i marken, der sikrer udførsel af det akutte vedligehold og spjældopgaver på tekniske installationer i bygningerne.

Enheden arbejder også med en konkret målsætning om at blive mere digitaliseret i håndtering af teamets opgaver, hvor der også er et stort fokus på at blive mere datadrevet, når der arbejdes med at skabe helhedsorienteret og bæredygtige løsninger i forhold til de enkelte projekter.

I Enheden og de enkelte teams lægges der derfor stor vægt på medarbejderne trivsel og udvikling. Kendetegnet for Bygningsservice er, at man vil opleve at blive en del af en social og dynamisk arbejdsplads, hvor enkelte medarbejder har mulighed for at få stor indflydelse på udformning af arbejdsdagen og en bred berøringsflade med spændende udviklingsopgaver. Der tilbydes et godt fagligt, socialt og tværfagligt miljø, med fokus er på ”at spille hinanden gode”. Målsætningen er at skabe en atmosfære, hvor medarbejdere kan vokse professionelt og personligt, samtidig med at de bidrager positivt til enhedens og kommunens målsætninger.

Om Stillingen

I rollen som Intern DKV Rådgiver vil du stå for rådgivning vedr. kontrol af de brandtekniske installationer og foranstaltninger på Frederiksberg Kommunes ejendomme.

Frederiksberg Kommune er i gang med at udrulle et nyt system til DKV-planer (FM3 DKV). Det vil derfor være en klar fordel i rollen, hvis du har indgående erfaring med DKV-planer og evt. brandstrategier.

Du vil fungere som intern rådgiver på DKV i forhold til kommunes interne brugeres egenkontrol af brandinstallationer. Du vil få indflydelse på udformningen af din arbejdsdag og et udfordrende job med en bred berøringsflade og spændende opgaver.

Du vil primært være ude hos brugerne og stå for rådgivning og løbende uddannelse af deres viden og kompetencer i forbindelse med egenkontrol af deres brandtekniske installationer.

Du vil derfor have en meget serviceorienteret rolle, og løbende være i dialog med mange forskellige interessenter. Dernæst vil du via FM3DKv-systemet lave opfølgning på at kontroller gennemføres, samt videreudvikle kontrollerne.

I rollen er det essentielt at du har en positiv og løsningsorienteret tilgang, så du sikrer en god relation og kommunikation med brugerne på kommunens bygninger.

Requirements


For at være en succes i rollen vil der være vigtigt, at du kan se dig selv i flere af nedenstående punkter:

· Har lyst til at specialisere dig indenfor brand og egenkontrol

· Har viden om DKV og har lyst til at hjælpe og vejlede brugere uden viden om brandanlæg, brandsikkerhed og brandsynsregler

· Besidder en faglig stolthed og er opdateret inden for ABA, brandsikkerhed og brandsynsregler

Forstår vigtigheden af samarbejde og ønsker at indgå i et team


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

  • Øvrige
  • Frederiksberg