Rekrutteringsfirma

Energirådgiver

Frederiksberg

Vil du være med til at forme fremtiden for energioptimering på Frederiksberg Kommunes ejendomme?

Er du begejstret for rejsen fra energidata til projekter og eksekvering, og har du lyst til at påvirke Frederiksberg Kommunes energi- og CO2-dagsorden? Vi udvider teamet og søger en dygtig og engageret energirådgiver med ekspertise inden for energioptimering af ejendomme til Ejendomsservice og Drift i Frederiksberg Kommune.

Stillingen som energirådgiver


I samarbejde med vores energirådgiver og vores team af driftskonsulenter skal du bidrage til at synliggøre og realisere potentialet for energioptimeringer i vores bygninger. Det er højt på den kommunale dagsorden, og vi har et godt tværgående samarbejde om den samlede indsats for at reducere både energiforbrug og CO2. Vi har derfor brug for dig til at finde ud af, hvor vi kan få flest energieffektiviseringer for pengene, samtidig med at vi har respekt for vores ældre bygninger.

Som energirådgiver kommer dine opgaver blandt andet til at bestå i at:

▪ Identificere og forme energieffektiviseringsprojekter på kommunens ejendomme på baggrund af faktisk energiforbrug, data, energimærker og bygningstilstand.

▪ Bidrage til at udvikle en metode til bedre energioptimering af vores ejendomme – både ud fra en teknisk, arkitektonisk og en brugsmæssig vinkel

▪ Synliggøre potentialet for de kommunale ejendomme ved at indsamle og analysere data i vores energistyringssystem DEXMA

▪ Beregne og dokumentere energibesparelser på vores ejendomme

▪ Bidrage til kollegernes projekter ved at yde støtte og sparring ift. energioptimering

Du vil også deltage i vores GAP-projekt, der fokuserer på forbedret og mere strategisk energiledelse. Projektet sigter mod at udvikle en systematisk metode til at synliggøre performance gap’et mellem det faktiske og det teoretiske/forventede energiforbedringspotentiale på tværs af kommunens ejendomsportefølje.

Baggrunden for GAP-projektet er ønsket om at rykke på Frederiksberg Kommunes ambitiøse energi- og CO2-dagsordenen, hvor kommunen har en målsætning om at være CO2-neutrale i 2030. Her spiller energistyring, energirenovering og CO2-neutral energiforsyning en betydelig rolle. Projektet skal her bidrage med at sikre konkrete projekter og anbefalinger samt en oversigt over de mulige og sandsynlige energioptimeringspotentialer.

Vi forventer derfor, at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor energi og bygninger. Du har stor erfaring med at analysere og beregne energidata og energioptimeringsprojekter. Din erfaring stammer måske fra en offentlig organisation, alment boligselskab eller som rådgiver, men vigtigst af alt er, at du kan dokumentere, at du har skabt positive resultater. Herudover forventer vi at du:

▪ trives med at skabe fremdrift og sikre, at vi når de målsætninger, vi har sat os for energioptimering af vores bygninger

▪ har en forståelse for byggetekniske, arkitektoniske og installationstekniske faggrupper

▪ har erfaring med at identificere energirenoveringer og -optimeringer og udarbejde business cases ud fra energibudgetter

▪ har forståelse for brugerprocesser og brugerbehov

▪ er positiv, imødekommende og at du ønsker at indgå i et team

Vi tilbyder et udviklende job i et godt socialt og fagligt miljø. Omgangstonen er uformel og præget af humor og hjælpsomhed, og vi lægger vægt på opgavesparring og fælles læring. Du får stor indflydelse på udformningen af din arbejdsdag med flextid og mulighed for hjemmearbejde.

I Driftsteamet i Ejendomsservice og Drift er vi 14 medarbejdere med forskellige kompetencer og baggrunde. Sammen koordinerer og gennemfører vi energirenoveringer og vedligeholdsprojekter. Organisatorisk hører vi under afdelingen By, Byggeri og Ejendomme, som er en del af By-, Kultur- og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune.

Har du spørgsmål?
Vi benytter Capax Recruitment i rekrutteringsprocessen. Har du brug for at høre mere inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent Monika Hürtig på telefon 2935 9810 eller mail [email protected]. Vi indkalder løbene til samtaler og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handikap.

Ejendomsservice og Driftsenheden er en enhed under By, Kultur og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune. Vi håndterer dagligt planlagte og akutte vedligeholdelsesopgaver på den kommunale ejendomsportefølje som er i stor variation fra klassiske palævillaer til nye moderne ejendomme. Porteføljen består af ca. 250 ejendomme fordelt på ca. 490.000 m2, bestående af alt fra skoler, daginstitutioner, biblioteker, svømmehaller, beboelsesejendomme, plejecentre mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

  • Øvrige
  • Frederiksberg