Studentermedhjælpere til mødebooking | Commercial Lines

Studiejob, Praktik, Elev - Ballerup

Drømmer du om at kickstarte din karriere inden for forsikringsbranchen? Har du lyst til at blive en del af en spændende salgskanal og være med til at skabe resultater i verdensklasse? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til mødebook til Commercial Lines?

Dit nye job | Skab udvikling

Som studentermedhjælper i mødebook får du mulighed for at tage dit første skridt inden for forsikringsverden. Det er din primære opgave at kontakte potentielle nye kunder og booke møder med disse. Din succes måles bl.a. på antal bookede møder, kontakter og aflysningsprocenter. Du vil løbende få feedback til at blive bedre.

Du starter dit nye job med et grundigt oplæringsforløb, hvor vi sørger for, at du får den oplæring du har brug for i forhold til at tale med kommende Tryg kunder.

Arbejdstid og sted: 1-2 dage om ugen på Trygs kontor på Dusager. Arbejdstid tilrettelægges efter dit studie.

Hvem er du? | Tag ansvar

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, gerne indenfor kommunikation, marketing eller salg, samt har erfaring med mødebooking. Du må gerne have mere end 2 år tilbage af studiet, men det er ikke et krav.

Som person brænder du for at være den bedste i alt hvad du gør og motiveres af et miljø med højt tempo, udfordrende opgaver og klare mål. Du mestrer at vende et ”nej tak” til en mulighed og er frisk på at prøve nye veje i kundedialogen.

Du er desuden:

  • Let at arbejde sammen med, samtidig med at du er selvstændig og tager ansvar for opgaverne
  • Skarp i mundtlig kommunikation – og dygtig til at skabe sympati og tillid i samtaler
  • Kreativ i din måde at se løsninger og muligheder
  • Detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og struktureret
  • Hurtig til at sætte dig ind i IT-systemer
  • Glad, positiv og en god kollega

Hvorfor Tryg? | Mærk tilliden
I en verden, der forandrer sig, gør vi det enklere at være tryg. Du får mulighed for at blive en del af vores salgskanal Commercial line i Tryg Erhverv, hvor vi er med til at sikre aktivitet i vores salgskanaler med formål at give vores kunder den bedst mulige oplevelse af at være kunde.

Du vil blive en del af et stærkt team, der med stort engagement og drive har fokus på resultater, arbejdsglæde og faglig kompetence. Du er med til at sætte turbo på væksten af nye kunder, og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Hos os er forskellighed en styrke, og vi har en let omgangstone med højt til loftet. Vores team spænder bredt i alder, hvilket er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads.

Dette job kan være springbrættet til en karriere som Forsikringsrådgiver hos Tryg. Du bliver ansat i en virksomhed, med et stærkt brand, som de fleste i Danmark kender. Det betyder, at vores medarbejdere er stolte af deres arbejde, og kan stå inde for det vi tilbyder vores kunder.

Er du nysgerrig? | Søg allerede i dag
Kan du se dig selv i ovenstående, så er du godt på vej til at blive vores nye studentermedhjælper. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rasmus Stisen på tlf. [xxxxx].

Send din ansøgning allerede i dag, da vi løbende indkalder kandidater til interviews. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist 20.06.2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup