Studentermedhjælper til HR

Studiejob - Brabrand

Er du studerende og brænder for at få et forspring i din karriere indenfor HR? Vil du bidrage og udvikle dig i en virksomhed med bæredygtighed på agendaen? Så har vi en spændende stilling.

Bliv en del af fremtidens forsyning
Kredsløb er en af frontløberne blandt de store forsyningsvirksomheder, når det gælder fremtidens energiforsyning. Vi bruger primært halm og affald til at skabe energi og har de brændselsfrie energikilder i sigtekornet – vi samarbejder bl.a. med virksomheden Innargi om at bygge EU’s største geotermiske anlæg, der skal bane vejen for meget grønnere fjernvarme i fremtiden samtidig med, at vi har et mål om etableringen af et CO2-fangstanlæg.

Vi søger en engageret studentermedhjælper, der bliver et stort bidrag til vores HR-afdeling. Du får praktisk erfaring indenfor bredden af HR-opgaver og bliver inddraget i vores HR-kerneprocesser. Vi er en afdeling med 11 dygtige medarbejdere, som glæder os til at lære af dig og samtidig bidrage til din udvikling indenfor vores fagområde.

Dine opgaver
Du vil primært bistå vores HR-partnere og HR-konsulenter med administrative opgaver og koordinering. Samtidig får du ansvar for at koordinere karrieremesser, samarbejde med uddannelsessteder og lave indhold til SoMe og vores karriereside. Alt efter dine faglige interesser vil du få dine egne ansvarsområder.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Administrative ad-hoc opgaver, f.eks. taste, trække og vedligeholde HR-masterdata.
  • Registrere kursuscertifikater i vores HR-system.
  • Bidrage til både on- og offboardingprocesser.
  • Udvikle og koordinere karrieremesser og andre udadvendte aktiviteter overfor studerende samt samarbejde med uddannelsessteder.
  • Opdatere og udvikle vores karriereside.
  • Diverse ad hoc-opgaver.


Stillingen er på ca. 8 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt efter aftale.

Din profil
Vi søger en studentermedhjælper, som er initiativrig og god til at arbejde selvstændigt. Du er struktureret, tør tage ansvar og er god til at bevare overblikket. Vi sørger for en god oplæring, så du kan komme i gang med dine opgaver og håber, at du er frisk på at gribe nye udfordringer, når de viser sig.

Det er vigtigt for os, at du:

  • Studerer en relevant videregående uddannelse med relevans for HR og har minimum 1,5 år tilbage af din studietid.

Studiejob hos Kredsløb
Vi er en forsyningsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Vi har fokus på dine udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være en del af den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os hurtigst muligt og senest den 17. juni 2024. Vi kalder løbende ind til samtaler og tager jobbet ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Forventet tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR partner Tora Krogh Thisen på 4185 5921 eller [email protected]

Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brabrand
  • Mandag den 17. juni 2024