Studentermedhjælper til Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi

Studiejob - Frederiksberg C

Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en studentermedhjælper til en 2-årig ansættelse med tiltrædelse den 1. april 2024 eller snarest derefter.

Om stillingen
Projektet Normplan er et forskningsprojekt, som fokuserer på den plantebaserede omstilling i samfundet i form af at udvikle viden og værktøjer som cateringvirksomheder kan bruge til at øge salget af plantebaserede frokoster på danske arbejdspladser. Til det formål skal der i projektet bl.a. indsamles spørgeskemadata og kvalitativt/etnografisk data på en række arbejdspladser, som cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken leverer mad til.

I den forbindelse søger vi en studentermedhjælp, som under vejledning kan hjælpe med forskellige opgaver i relation til projektets gennemførsel.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver omfatter medvirken til indhentning af spørgeskemadata og kvalitativ data fra en række arbejdspladser, som får leveret catering, strukturering af de modtagne data samt opfølgning på modtagelsen af disse.

Arbejdet kræver ikke specielle forudsætninger og vil blive udført under vejledning.

Vi forventer at du

  • er positiv, engageret, udadvendt og serviceminded
  • er lærenem, grundig og detaljeorienteret i opgaveløsningen

Vi tilbyder
En spændende og dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi hjælper hinanden.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker som studerende efter reglerne i Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).
Du skal være i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse ved et universitet og have mere end et år tilbage af din studietid.

Arbejdsstedet er Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 10 timer.

Aflønning sker alene på grundlag af det faktiske antal ydede timer, og du er ikke garanteret et fast timetal.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning vedlagt indskrivningspapir og CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 5. februar 2024.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i slutningen af februar 2024.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til lektor Thomas Bøker Lund [email protected] eller lektor Mette Weinreich Hansen [email protected].

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 05. februar 2024