Familieterapeut til Ungehusene Ørnevej, Frederikshavn

Frederikshavn

Har du lyst til at arbejde med unge- og familiesamtaler, der virkelig gør en forskel - så er Ungehusene Ørnevej, Bohjemmestøtte & Støttekontakten - måske stedet for dig! Vi arbejder med at støtte og hjælpe børn, unge og familier i deres hverdag.

I Bohjemmestøtte indskrives anbringelsestruede og sårbare unge – evt. som alternativ til anbringelse. I Støttekontakten indskrives unge, som har brug for en støttekontaktperson.

Vi søger en familieterapeut til at styrke vores team og hjælpe med at levere den bedste behandling og rådgivning til vores indskrevne unge og deres familier.
Som familieterapeut har du en vigtig rolle, i forhold til at støtte og guide børn, unge og familier med de udfordringer og problemstillinger der fylder, i deres liv.

Dine primære ansvarsområder bliver, at:

  • afholde samtaler med unge-, forældre- og familier, hvor deltagerne føler sig set, hørt og forstået.
  • hjælpe de unge med at opnå større forståelse for deres udfordringer og deres historie, og give dem en bevidsthed om de mønstre de er de del af, og hvordan de kan skabe forandring.
  • samarbejde med kontaktpædagogerne, for at sikre, at de unges behov varetages bedst muligt og at der arbejdes målrettet og fokuseret.
  • dele information og viden på en måde, der styrker samarbejdet og bidrager til en positiv samarbejdskultur.
  • dokumentere dine observationer, samtaler og andre relevante oplysninger i Borgersager. Det forventes, at du har gode skriftlige færdigheder og er i stand til at udtrykke dig klart og præcist.

Om dig:

Vi søger en person, der har en relevant familieterapeutisk (efter-)uddannelse og erfaring med at arbejde med unge og familier. Det er vigtigt, at du har en empatisk, respektfuld og lyttende tilgang og kan skabe et trygt og tillidsfuldt rum for de unge og deres familier. Du skal have gode kommunikative evner og være i stand til at formidle komplekse problemstillinger på en forståelig og faciliterende måde. Du skal mestre samarbejdets kunst, og kunne bidrage til det gode teamsamarbejde.

Om os:

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling som familieterapeut hos Ungehusene Ørnevej, hvor du vil få mulighed for at arbejde med unge og familier, hvis udfordringerne kan være både store og komplekse. Vi tilbyder fleksibel arbejdstid, med en høj grad af selvtilrettelæggelse. Du vil blive en del af et fagligt engageret team, der sætter faglighed, fællesskab, sparring og udvikling højt. Derudover vil du sammen med dine kolleger have adgang til ekstern supervision, der bidrager til at styrke dine og kollegernes fagpersonlige kompetencer.

Formalia og rekruttering:

Hvis du brænder for at arbejde som familieterapeut og ønsker at være en del af vores team i Ungehusene Ørnevej, ser vi frem til at høre fra dig og høre mere om dine kvalifikationer og erfaringer.
Forud for ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest.

Samtaler afholdes: den 20. juni 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederikshavn
  • Søndag den 09. juni 2024