Køletekniker søges til vores fantastiske køle-team i Vestjylland

Hornslet

Vil du med på holdet og arbejde for en af landets førende virksomheder indenfor industrielle køle-og varmepumpe anlæg?

Hos Johnson Controls køleteknik søger vi en Køletekniker til at arbejde med service og montage af ammoniak køle- og varmepumpe anlæg. Som køletekniker vil du køre ud fra egen bopæl til vores kunder i Vestjylland området. Du vil her bl.a. have arbejdsopgaver, der består af montering, reparationer af køle-, fryse- og varmepumpe anlæg. Du vil opleve at der er selvstændige opgaver men også serviceopgaver hvor du sammen med dine kollegaer arbejder i teams.

Hvad skal du lave

  • Montage, service- og eftersynsopgaver hos kunder på et bredt spektrum af køle- og fryseanlæg
  • Opstart og indregulering af nye køleanlæg i samarbejde med projektafdelingen
  • Servicering, reparations- og fejlfindingsopgaver på eksisterende anlæg
  • Opgradering- og ombygningsopgaver på kundeanlæg
  • Præcis afrapportering af udført arbejde
  • Overholdelse af vores sikkerhedspolitik

Hvem er du:

Du har et kølecertifikat D og har erfaring med at arbejde med ammoniak og eventuelt CO2. Din uddannelse kunne være som elektriker, køletekniker, maskinmester eller andet hvor du har kunne tilegne dig erfaring. Det er vigtigt for os at du kan tage ansvar for egne opgaver og samtidig kan begå dig i teams. Vi lægger stor vægt på at du holder orden i dine ting og løser dine opgaver med god kvalitet og dokumentation i vores systemer. Du skal have kørekort B, da du får din egen servicebil.

Vi er en global organisation hvor du vil få en spændende rolle med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Da vi har kunder over hele verden, vil der også være mulighed for at rejse ud og løse opgaver hvis du har interesse for det.

Ansøgning

Søg stillingen via vores hjemmeside. For yderligere information om stillingen kan du kontakte Annette Mathiesen, Field team leder på telefon +45 2249 7717 eller på mail: [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen kan du kontakte Christina Rundstrøm, Talent Acquisition Partner på telefon +45 2550 5171 eller på mail: [email protected].

Vi hører gerne fra dig selv om du ikke har et formelt CV, bare tag fat i os.

Annoncen bliver fjernet når stillingen er besat, så tøv ikke med at sende en ansøgning afsted.

#LI-CR3


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornslet.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hornslet