Rekrutteringsfirma

Operations Specialist til filial til traditionsrig produktionsvirksomhed

Ishøj

Har du et højt servicegen? Er du passioneret omkring administration og koordinering, og kan du se dig selv være en del af en international virksomhed? Så er det måske dig vi søger!

IREKS Nordic søger en struktureret Operations Specialist til at håndtere både praktiske og administrative opgaver på deres kontor i Ishøj. Du nyder at sidde i en supporterende og koordinerende rolle, også når det går stærkt..

Dine primære aktiviteter vil bestå af:

  • Generel support og kommunikation med henholdsvis hovedkontoret i Tyskland og det lokale salgsteam vil præge størstedelen af den typiske arbejdsdag.
  • Support ifm. logistik og bogholderiopgaver.
  • Salgssupport: Viderelevering af leads og kundesupport ifm. returpaller, tanke, etc.
  • Koordinering af interne møder, events, seminarer og andre aktiviteter.
  • Koordinering af forsikringer, bilpark og kalendere.
  • Besvarelse af forespørgsler fra kunder eller samarbejdspartnere gennem e-mail, telefon eller andre kommunikationskanaler.
  • Håndtering af interne ressourcer såsom kontorartikler, faciliteter, og andre administrative behov.

Udover dette vil den nye Operations Specialist hjælpe med at koordinere vedligeholdelsen af kontorbygningen og stå for kontakten med håndværkere og servicepartnere, f.eks. vinduespudsere og elektrikere.

Den ideelle kandidat har solid erfaring med diverse administrative opgaver og er god til selv at tage initiativ. Vi foretrækker desuden en kandidat som er:

  • Sprog: Taler og skriver flydende Svensk. Godt engelsk og/eller Tysk er samtidig et stort plus, ligesom et generelt kendskab til skandinaviske sprog er.
  • Organiseret: Evnen til at håndtere flere opgaver og samtidig holde styr på detaljer er afgørende.
  • Kommunikativ: Evnen til at kommunikere klart og effektivt (gerne på flere sprog), både skriftligt og mundtligt, da dette er afgørende for samarbejde med både kolleger og kunder.
  • Serviceorienteret: At have en serviceorienteret tilgang, da rollen ofte fungerer som intern support for andre afdelinger og medarbejdere.
  • Pålidelig: Være pålidelig og i stand til at opretholde fortrolighed i forbindelse med følsomme oplysninger, da vedkommende ofte har adgang til fortrolige data.
  • Nysgerrig: Klar på at lære en ny afdeling og potentielt ny branche at kende. Branchekendskab er ikke en nødvendighed hvis man er nysgerrig på virksomhedens historie og produkter.

Du vil indgå i en virksomhed med 3000 medarbejdere globalt, og i en afdeling på 15 medarbejdere på kontoret i Ishøj og rundt i Danmark, Sverige og Norge. Som opgaverne indikerer, vil man have en bred kontaktflade både eksternt og internt, men i dagligdagen vil man sidde tættest på salgschefen, den tekniske chef og marketingmanageren. Man vil også have jævn kontakt med vores bagekonsulenter på det skandinaviske marked – ofte via telefon

Om Ireks-Nordic

1. januar 2019 blev IREKS etableret i Danmark som et selvstændigt datterselskab IREKS NORDIC ApS. Ligesom de altid har været det, vil de også i fremtiden være kundernes troværdige partner; som inspirationskilde og problemløser. Korte veje og hurtigt, ukompliceret hånd-i-hånd samarbejde er vigtigt for dem.

Som bagernes partner er IREKS kendt i hele verden for førsteklasses bageingredienser og for kreative produktideer. Med alsidige servicetilbud støtter de bagere og konditorer i over 90 lande som inspiratorer, rådgivere og problemløsere.

Et hold på over 3.000 medarbejdere assisterer personligt bagere og konditorer over hele kloden. Det sørger 500 udenrigsmedarbejdere fra 30 nationer for – alle bager- og konditormestre.

Førsteklasses bageingredienser, fremstillet af det bedste korn og andre naturlige råvarer, af højeste kvalitet kombineres med kreative produktideer og spændende opskrifter. På den måde giver IREKS inspiration, som man kan bruge til at videreudvikle sin egen profil.

IREKS er derudover producent af højkvalitets brygmalt til fremtrædende bryggerier. Afdelinger med Aroma, is-produkter og handel af landbrugsvarer runder deres firmapalet af.

Er det noget for dig?

Du søger jobbet hos FLAIR – Tidligere Adecco. da vi varetager rekrutteringen for IREKS-NORDIC ApS. For at komme i betragtning til stillingen bedes du venligst uploade dit CV ved at trykke på 'ansøg'. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Recruitment Specialist Henrik Haldbo Pedersen på +45 28 30 17 15 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ishøj