Rekrutteringsfirma

Nordjylland

Kan du som CSO tage en veldrevet industrivirksomhed med unikke produkter, der er førende i kategorien, til næste kommercielle niveau som en del af topledelsen? Mestrer du kombinationen af de kommercielle discipliner inden for direkte btb salg internationalt og forhandlersalg? Er du den kommercielle leder, der får naturligt følgeskab og viser vejen mod målet om at indfri en ambitiøs vækstplan og salgspotentialerne lokalt og globalt? Og drives du af at blive en del af målrettet virksomhed, der understøtter sikkerhed og reduktion af manuelle løfteprocesser på tværs af industrier med sine innovative løsninger? Så er det dig, vi leder efter.

Fra succesfuld nicheproducent til international industrileder
Med reference til CEO og som del af og i samarbejde med den øvrige øverste ledelse udformer og implementerer du en konsekvent salgsstrategi gennem planlægning og effektiv ledelse af alle salgsinitiativer lokalt og globalt. Virksomheden afsætter via egen salgsorganisation og salgsselskaber samt via et solidt forankret forhandlernetværk på øvrige markeder.

De primære målgrupper er:

  • Byggeindustrien (montage af glas, døre, paneler, m.m.)
  • Produktionsindustrien (montage af komponenter i OEM)
  • Sten/marmor (montage af plader)

Gennem de seneste års udvikling, hvor der bl.a. er etableret salgsselskaber i USA og Tyskland, fremstår virksomheden i dag velinvesteret med professionelt ejerskab og professionel bestyrelse og er klar til yderligere skalerbarhed og vækst. Næste skridt skal nu tages med fokus på yderligere profitabel vækst de kommende år, hvor synergierne forankres med afsæt i rette skalerbare platform af processer, systemer og organisation. Du er således med til at forme og eksekvere den kommercielle strategi, som du sættes i spidsen for, så markedspotentialerne indfries såvel hos eksisterende som nye kunder på tværs af salgsvertikalerne, segmenterne, kanaler (btb og forhandlersalg) og geografier. Du får ledelse af de samlede kommercielle aktiviteter og tilhørende organisation samt internt kundecenter/internt salg.
I samarbejde med CMO, din organisation og øvrige topledelse bidrager du til, at den internationale marketing og branding-profil udvikles yderligere, ikke mindst digitalt, så det internationale salg og lead-generering understøttes succesfuldt. Dine kerneopgaver er således følgende:

  • Effektiv salgsledelse og mobilisering af dit ansvarsområde mod fælles mål
  • Øge omsætning og indtjening som P&L ansvarlig for de samlede kommercielle aktiviteter
  • Udvikling af nye og de eksisterende geografiske markeder og kunder
  • Formulere rette kommercielle værditilbud og omsætte dem til konkrete salgsresultater
  • Bidrage med et stærkt kommercielt fundament af Commercial Excellence principper, som en aktiv del af ”Commercial team”, der sikrer samarbejde omkring marketing automation og leadgenerering, sales funnel og salgsproces m.m.
  • Intern stakeholder management og samarbejde med den fulde værdikæde
  • Tilbud, prisforhandlinger og øvrige kommercielle kontraktforhold


Handlekraftig international kommerciel profil, der går forrest fra A-Z
Du kommer fra en produktionsvirksomhed – gerne maskinindustri – med international afsætning og med et stærkt kommercielt DNA, suppleret af relevant kommerciel uddannelse. Du er solid erfaring inden for salgsledelse og håndtering af salgsprocesser inden for salg af maskiner/udstyr – gerne til bygge- og maskinindustrien. Du har erfaring med internationalt salg på tværs af lande og salgskanaler i form af egne salgsselskaber og direkte btb salg på udvalgte markeder samt via forhandlere på andre markeder. Du mestrer at skabe den værdiskabende sammenhæng mellem kundernes behov og løsninger. Du har succesfuldt drevet salgsvækst gennem moderne ledelsesprincipper, som skaber motivation, engagement og organisatorisk eksekveringskraft i forhold til strategien. Som person evner du at omsætte datadrevne strategiske analyser til rette taktiske og operationelle kommercielle tiltag. Du skaber følgeskab ved at gå forrest i salgseksekveringen som spillende træner og som aktiv del af den kommercielle dagligdag med egne kunder. Samtidig er du god til at kommunikere og skabe klarhed omkring retning med afsæt i velformulerede kommercielle værditilbud og marketingtiltag. Du mestrer endvidere dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og tysk er en fordel. Rejsedage er ca. 40-60 dage årligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordjylland