Dyrk din IT-passion som Studentermedhjælper hos [xxxxx]

Studiejob - Odense S

Er du på udkig efter et studiejob, der byder på afvekslende og studierelevante arbejdsopgaver inden for IT-support? Har du en naturlig flair for god brugersupport og en lyst til at udvikle dine færdigheder i et dynamisk arbejdsmiljø? Så er du måske den rette kandidat til stillingen som LIFAs nye studentermedhjælper.

Hos LIFA søger vi en teknisk interesseret studentermedhjælper til vores IT-support. I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med to erfarne IT-medarbejdere, der har det overordnede ansvar for den daglige IT-support, udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens IT-systemer.

Vi tilbyder et miljø, hvor frihed under ansvar vægtes højt, og hvor dine evner og initiativ får plads til at blomstre. Hos os får du mulighed for at arbejde selvstændigt med en bred vifte af opgaver, samtidig med at du er en del af et støttende og samarbejdsvilligt team.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:


  • First line support
  • Håndtering og koordinering af IT-support via vores Service Desk
  • Forberedelse af IT-udstyr og arbejdspladser
  • Brugeradministration, herunder oprettelse og rettighedsstyring
  • Yde daglig intern IT-support for kollegerne
  • Assistere med andre IT-relaterede opgaver, f.eks. support på printere
  • Diverse ad hoc-opgaver, f.eks. i forbindelse med implementering af IT-projekter

Du kommer til at arbejde selvstændigt med egne opgaver, og du vil få en stor kontaktflade, når du sammen med IT-teamet skal yde it-support for kollegerne.

I teamet vægter vi frihed under ansvar, og vi støtter op om hinandens arbejde.

Din baggrund og kvalifikationer:


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, da der er mange udannelser, der kan føre til succes i denne rolle. Vi foretrækker dog, at du har minimum 2 år tilbage af dit studie.

Arbejdet som IT-studentermedhjælper kræver først og fremmest en interesse for IT og lyst til at yde god og venlig IT-support til kollegerne. Viden om AD-management og generelt hardware vil være en fordel.

Vi forventer, at:


  • Du har en generel interesse for IT og er løsningsorienteret
  • Du trives med en bred kontaktflade og har lyst til at yde god og venlig IT-support for dine kolleger
  • Du er god til at sætte dig ind i nye områder og trives med udfordrende opgaver
  • Du har kendskab til de mest almindelige tekniske platforme, herunder Microsoft Windows og programmer under O365 m.fl.
  • Du er struktureret, detaljeorienteret og formår at holde overblikket i travle situationer
  • Du er god til at kommunikere og skabe relationer på tværs af organisationen

Hvad får du, når du vælger LIFA?


Et spændende studiejob på ca. 15 timer om ugen, hvor du vil få ansvar og lov til at udvikle dine kompetencer inden for IT-support. Din arbejdstid vil blive koordineret i forhold til dit studie, og timerne vil du være med til at placere i tidsrummet mellem kl. 7 og 17, primært på vores hovedkontor i Odense.

Du bliver en del af en organisation, der er kendetegnet af en flad organisationsstruktur, god dialog og åbne døre. Vi har en uformel arbejdskultur, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer højt humør, også selvom vi har travlt.

Som en del af en af landets førende virksomheder inden for vores brancher (landinspektør- og it-virksomhed) får du rig mulighed for at udvikle både dig selv og dit fagområde. Vi dyrker og styrker vores sociale fællesskab gennem events som fx sommerfest, julefrokost og andre aktiviteter lokalt – fx har vi i Odense en attraktiv kantineordning, fælles gratis fitnesstræning og træningsrum.

Er du stadig interesseret?

Læser du stadig med, er det forhåbentligt fordi vi har ramt noget rigtigt hos dig. Det håber vi, at du vil handle på og sende os din ansøgning allerede i dag.

Ansøgningsfrist

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Send en ansøgning vedlagt et CV og eventuelt dine eksamensresultater via nedenstående link.

Vi indkalder løbende til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense S